Digimarkkinointipaketti

Digimarkkinointipaketti

Digimarkkinointi on monen eri markkinointikanavan yhteistyötä, jonka tavoitteena on lisätä myyntiä, liidejä ja yhteydenottoja. Digimarkkinoinnin kanavia ovat esimerkiksi Google, Facebook ja sähköpostimarkkinointi.

Parasta digimarkkinoinnissa on markkinointitoimenpiteiden ja -tulosten jatkuva kehittyminen. Testaamalla ja kokeilemalla erilaisia toimintamalleja opimme jatkuvasti uusia asioita ja voimme kehittää markkinoinnista mahdollisimman tehokasta juuri sinun yritystäsi varten. Digimarkkinointi pohjautuu aina dataan.

Mitä digimarkkinointipaketti pitää sisällään?

Digimarkkinointipaketti on kuin buffet-lounaan lautanen, jonka voit täyttää haluamillasi herkuilla. Digimarkkinointipaketti sisältää markkinointia aina vähintään kahdessa eri kanavassa. Yhdistele digimarkkinointipakettiin markkinoinnin osa-alueita, joissa kaipaat apua tai ulkoista vaikka yrityksesi koko markkinointi!

Palvelut:

Facebook-markkinointi
Instagram-markkinointi
Somemarkkinointi
Google Ads -mainonta
Hakukoneoptimointi

Miksi digimarkkinointipaketti?

Digimarkkinointipaketti sopii sinulle, jos haluat keskittyä olennaiseen, eli omaan bisnekseesi ja jättää internet-markkinoinnin ammattilaiselle joko kokonaan tai osittain. On myös halvempaa ulkoistaa markkinointitoimenpiteet meille kuin palkata täysipäiväinen markkinoinnin ammattilainen yritykseesi.

”Jos markkinointiin sijoittamasi 1 euro tuottaa sinulle 1,1 euroa. Paljonko sijoittaisit?”

Digimarkkinointipaketin hinta

Digimarkkinointipaketin hinta määräytyy valittujen palveluiden, somejulkaisujen määrän sekä yrityksen sivuston koon mukaan. Ota yhteyttä, niin lasketaan yrityksesi tarpeisiin sopivalle digimarkkinointipaketille hinta!

Ota yhteyttä

    * Pakollinen