Facebook-markkinointi

Facebook-markkinointi

Yrityksissä, joissa yksi henkilö vastaa kaikesta markkinoinnista, kärsitään usein ajanpuutteesta ja kasvavasta tehtävävuoresta. Toisissa yrityksissä taas kukaan ei varsinaisesti vastaa markkinoinnista, vaan yksi tai useampi henkilö yrittää tehdä sitä omien työtehtäviensä ohella, jos ehtivät. Kuulostaako tutulta? Suosittelemme Facebook-markkinoinnin ulkoistamista meille ammattilaisille.

Miksi ulkoistaa Facebook-markkinointi?

Facebook – kuten muutkin sosiaaliset mediat – kehittyy jatkuvasti ja mukana pysyminen vaatii aktiivista tarkkailua. Pelkkä Facebookissa oleminen ei riitä, vaan siellä pitää olla sosiaalinen – onhan se nimenomaan sosiaalinen media. Säästät viikossa monta tuntia, kun voit huoletta jättää Facebook-markkinoinnin meille ja keskittyä yrityksesi ydinasioihin. On myös halvempaa ulkoistaa markkinointi meille, kuin palkata täysipäiväinen markkinoinnin ammattilainen yritykseesi, jos tarve ei ole kokopäiväinen. Meillä on laaja tuntemus digimarkkinoinnista ja sosiaalisen median kanavista, työskentelemmehän niiden parissa joka päivä, jonka vuoksi pysymme ajan tasalla muutoksista. Me myös seuraamme ja analysoimme tuloksia jatkuvasti, jonka pohjalta teemme muutoksia.

Mitä Facebook-markkinointi -palvelu sisältää?

Facebook-markkinoinnin hinta

Hinta määräytyy viikoittaisten julkaisujen määrän mukaisesti, esimerkiksi:

Hintaan ei sisälly mahdollinen Facebookissa käytettävä mainosraha.

Mikäli tarvitset Facebookin lisäksi muitakin digimarkkinoinnin palveluja, tutustu digimarkkinointipakettiimme täältä! Paketin hinta määräytyy valittujen palveluiden mukaan.

Pyydä tarjous!

    * Pakollinen