Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonta

Oletko tilanteessa, jossa Google Ads -tili ensimmäisine mainoksineen on jo luotu, mutta kaikki tuntuu silti heprealta? Näetkö silmissäsi sanoja, kuten ”impressio”, ”konversio” ja ”demografiset tiedot”, mutta et pysy perässä siinä, mitä kaikella tarkoitetaan?

Google Ads -mainonta on yksi markkinoinnin vaikeimpia osa-alueita, joka vaatii paneutumista, kokemusta ja datan analysoinnin taitoa. Vaikka olisit innovatiivinen markkinoija esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, voi Google Ads -mainonta olla kompastuskivesi. Älä anna sen häiritä – kaltaisemme markkinointitoimistot ovat olemassa juuri siksi, että voimme auttaa yrityksiä silloin, kun seinä tulee vastaan.

Google Ads voi tulla kalliiksi, jos ei ole varma mitä tekee. Jos haluat varmistua siitä, että yrityksesi Google-mainonta on tehokasta ja tavoitteellista, on meidän Google Ads -palvelumme ratkaisu ongelmiisi.

Mitä on Google Ads -mainonta?

Google Ads -mainonta on Googlessa ja sen yhteistyökumppaneiden sivuilla tapahtuvaa mainostusta. Adsissa voi luoda hakusanamainoksia, jotka näkyvät Google-hakujen yhteydessä tai display- eli kuvamainoksia, jotka näkyvät esimerkiksi blogeissa tai muilla yhteistyökumppaneiden sivustoilla. Display-mainoksia voi luoda myös Gmailin sähköpostilaatikkoon.

Google Ads -mainonnan tarkoituksena on tavoittaa potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he etsivät verkosta yritystäsi tai yrityksesi kaltaisia palveluita. On tärkeää näkyä siellä, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat.

Google Ads -mainonnan aloittaminen

Vaihe 1: Asiakasyritys, eli sinun yrityksesi, luo Google Ads -tilin, jolle syötetään yrityksen perustiedot ja laskutustiedot. Kun tili on luotu, annetaan Markkinointi Ukkoselle käyttöoikeus.
Vaihe 2: Tutustumme yrityksenne verkkosivuihin ja toimintaan ja pohdimme yhdessä kanssanne tärkeimpiä avainsanoja yrityksenne markkinointiin.
Vaihe 3: Laitamme perusmainokset kuntoon ja aloitamme markkinointitoimenpiteet.

Google Ads -mainonnan toimenpiteet

Google Ads -mainonta on jatkuvasti kehittyvä prosessi. Teemme toimenpiteitä mainonnan tehokkuuden kasvattamiseksi viikoittain. Luomme uusia kampanjoita ja mainoksia yrityksesi palveluiden ja toiminnan perusteella. Seuraamme kampanjoiden ja mainosten toimivuutta muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen, jonka aikana analysoimme mainonnan tuloksia ja päätämme seuraavat askeleet ja tehtävät muutokset.

Raportoimme tekemistämme muutoksista sekä saavutetuista tuloksista kuukauden välein. Haluamme toimintamme olevan läpinäkyvää – siitä syystä raportoimme ja siksi haluamme, että asiakasyrityksellämme on Google Ads -tilin omistajuus. Sitä kautta voitte halutessanne seurata tekemäämme työtä.

Google Ads -mainonnan hinta

200€ + alv/kk

Sisältää viikoittaista kampanjoiden optimointityötä ja datan analysointia sekä yhden raportin kuukausittain.

Yllä oleva hinta koskee Markkinointi Ukkosen markkinointitoimenpiteitä, eikä niihin siksi sisälly Google Adsin mainoksiin käytettävä raha. Kuukausittaisen summan saatte päättää itse ja sen Google veloittaa suoraan yritykseltänne. Suosittelemme vähintään 3€:n päiväbudjettia, joka on siis noin 90€ kuukaudessa.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

    * Pakollinen