Instagram-markkinointi

Instagram-markkinointi

Puuttuuko sinulta aika tai osaaminen brändiin sopivan, tyylikkään Instagram-feedin luomiseen? Mihin aikaan tulisi julkaista ja mitä avainsanoja käyttää? Jos nämä asiat pohdituttavat – ulkoista Instagram-markkinointi meille! Luomme brändiin sopivia postauksia sekä näyttäviä Instagram-tarinoita.

Miksi ulkoistaa Instagram-markkinointi?

Sosiaaliset mediat kehittyvät jatkuvasti, ja mukana pysyminen vaatii aktiivista tarkkailua. Pelkkä Instagramissa oleminen ei riitä, vaan siellä kuuluu olla sosiaalinen. Tyylikäs ja johdonmukainen Instagram-feed vaatii suunnittelua ja hyvää silmää. Säästät aikaa, kun jätät Instagram-markkinoinnin meille ammattilaisille ja voit keskittyä olennaiseen eli yrityksesi pyörittämiseen. On myös halvempaa ulkoistaa markkinointi meille kuin palkata täysipäiväinen markkinoinnin ammattilainen yritykseesi. Meillä on laaja tuntemus digimarkkinoinnista ja sosiaalisen median kanavista, työskentelemmehän niiden parissa joka päivä, minkä vuoksi pysymme ajan tasalla muutoksista. Me myös seuraamme ja analysoimme tuloksia jatkuvasti, jonka pohjalta teemme muutoksia tarvittaessa.

Mitä Instagram-markkinointi -palvelu sisältää?

Instagram-markkinoinnin hinta

Hinta määräytyy viikoittaisten julkaisujen määrän mukaisesti, esimerkiksi:

Hintaan ei sisälly mahdollinen Instagramissa käytettävä mainosraha.

Mikäli tarvitset Instagramin lisäksi muitakin digimarkkinoinnin palveluja, tutustu digimarkkinointipakettiimme täältä! Paketin hinta määräytyy valittujen palveluiden mukaan.

Pyydä tarjous!

    * Pakollinen