Joulukalenterikampanja yrityksille

Joulukalenterikampanja yrityksille 250€+alv!

Jouluaika on monille yrityksille otollista myyntiaikaa. Avullamme saat joulumyynnistä parhaan irti hyödyntämällä lanseeraamamme joulukalenterikampanjan!

Joulukalenterikampanjan idea on julkaista joulun (1.12. – 25.12.) jokaisena päivänä  yrityksesi somekanavaan joku yritykseesi liittyvä julkaisu. Julkaisu voi olla esimerkiksi lyhyt tarina, vinkki, esittely, tarjous, alennuskuponki, alennuskoodi tai mikä tahansa muu kiinnostava asia. Suunnitellaan se yhdessä!

Haluaisitko saada joulusesongista parhaan tuoton irti ja kohentaa yrityksesi somepresenssiä? Keskittyisitkö jouluna mieluummin muuhunkin kuin joulukampanjoiden ideoimiseen ja markkinointiin?

Tarjoamme nyt opiskelijatyönä toteutettavaa joulukalenteria edulliseen hintaan! Joulukalenterit toteuttaa kolmannen vuoden markkinoinnin opiskelija, työharjoittelijamme Ilona. Joulukalenteri toteutetaan Instagramissa tai Facebookissa, ja se sisältää 25 julkaisua. Joulukalenterikampanja sopii minkälaiselle yritykselle tahansa. Olet sitten verkkokauppias tai vaikkapa palveluyrittäjä, joulukalenterikampanja saadaan varmasti toteutettua hienosti!

Miten projekti etenee?

Aluksi sovitaan suunnitteluaika marraskuulle, jolloin mietitään yhdessä kalenterin sisältöä, tarjouksia ja muita kalenteriin tulevia materiaaleja. Suunnitteleminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse.

Käytännössä keskustelemme suunnittelupalaverissa läpi ideat joulukalenteriin. Voitte toimittaa meille kuvia ja videoita. Sisällön saamme tuotettua muutaman ydinasian ympärille. Julkaisuissa käytetään yrityksen omaa materiaalia sekä kuvapankkeja.

Projekti käynnistyy heti suunnittelupalaverin jälkeen. Sovimme yrityskohtaisesti, haluatko nähdä esimerkiksi 1-3 julkaisua etukäteen, puolet julkaisuista tai kenties koko joulukalenterin sisällön, enne julkaisujen ajastamista. Näin varmistamme, että yrityksesi on täysin tietoinen siitä, minkälaista sisältöä joulukalenteriin tuotetaan.

Tammikuussa saat raportin kampanjan näkyvyydestä.

Hinnoittelu

Joulukalenterin hinta on vain 250 € + alv. Normaalisti projektin hinta voisi olla jopa 1 000 euroa. Haluamme tarjota paketin edullisesti, koska projektista on vastuussa työharjoittelijamme Ilona. Ilonalla on tietotaitoa niin graafisen suunnittelun kuin sisällöntuotannonkin puolelta. Joulukalenterikampanja on ensimmäinen laatuaan meidän firmassa, joten yrityksemme saa projektin päätteeksi hyödyllistä dataa projektin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kampanja laskutetaan tammikuun aikana. Kampanjan voi maksaa kahdessa erässä.

Kampanjassa on mahdollista käyttää maksettua mainontaa. Me voimme hoitaa mainosrahaliikenteen ja laskuttaa käytetyt mainosrahat projektin päätyttyä.

Miksi joulukalenterikampanja?

  1. Joulukalenterin avulla saatte joulumyynnistä parhaan tehon irti.
  2. Teidän ei itse tarvitse huolehtia päivitysten kasaamisesta ja julkaisusta – suunnitteluvaiheen jälkeen me hoidamme kaiken!
  3. Yrityksenne saa lisää myyntiä, näkyvyyttä, tilauksia ja uusia asiakkaita.
  4. Sinulle jää aikaa muihin asioihin kiireisen joulutohinan keskellä!

Vuoden 2019 joulukalenterikampanjat on tilattava 15.11. mennessä.