Somemainonta

Sosiaalisen median mainonta eli somemainonta

Puuttuuko sinulta aika tai osaaminen selkeään sosiaalisen median mainontaan? Mikä on hyvä kampanjan tavoite? Mitä mainosjoukot ovat? Miten Facebook-pikseliä käytetään? Jos nämä asiat mietityttävät – ulkoista somemainonta meille ammattilaisille! Luomme brändiin sopivia, kiinnostavia mainoksia sekä luomme selkeän kampanjarakenteen.

Miksi ulkoistaa somemainonta?

Sosiaaliset mediat kehittyvät jatkuvasti, ja mukana pysyminen vaatii aktiivista tarkkailua. Lisäksi mainostenhallinta ja Facebook-pikseli vaativat paljon opettelua, jotta mainonnasta saadaan tehokasta. Säästät aikaa, kun jätät somemainonnan meille ja voit keskittyä olennaiseen eli yrityksesi pyörittämiseen. On myös halvempaa ulkoistaa mainonta meille, kuin palkata täysipäiväinen markkinoinnin ammattilainen yritykseesi. Meillä on laaja tuntemus digimarkkinoinnista ja sosiaalisen median kanavista – työskentelemmehän niiden parissa joka päivä – minkä vuoksi pysymme ajan tasalla muutoksista. Me myös seuraamme ja analysoimme tuloksia jatkuvasti, jonka pohjalta teemme muutoksia tarvittaessa.

Mitä somemainonta sisältää?

Somemainonnan ulkoistamisen hinta

200€ + alv/kk

Sisältää viikottaista kampanjoiden optimointityötä ja datan analysointia sekä yhden raportin kuukausittain.

Yllä oleva hinta koskee Markkinointi Ukkosen tekemiä toimenpiteitä, eikä niihin sisälly mainoksiin käytettävä raha. Kuukausittaisen tai kampanjakohtaisen summan saatte päättää itse ja sen Facebook veloittaa suoraan yritykseltänne.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjous!

    * Pakollinen