Somemarkkinointipaketti opiskelijahintaan

Ulkoista somemarkkinointisi edullisesti

Tuntuuko, ettei aikasi riitä yrityksesi markkinointiin somessa? Keskittyisitkö mieluummin myyntiin tai muihin yritykseesi liittyviin asioihin somemarkkinoinnin sijaan? Ei hätää – meillä on sinulle ratkaisu!

Tarjoamme nyt somemarkkinointipakettia edulliseen opiskelijahintaan! Pakettiin kuuluu 3 postausta viikossa sekä 50 € mainosrahaa kuukaudessa. Postaukset julkaistaan yrityksesi Facebookissa tai Instagramissa sopimuksen mukaan. Somemarkkinointipaketin hinta on 150€ + alv / kuukausi. Yrityksesi saa myös kuukausittain raportin kampanjan näkyvyydestä. Postaukset toteuttaa työharjoittelijamme, kolmannen vuoden myynnin ja markkinoinnin tradenomiopiskelija Ilona.

Postaukset voivat olla ajankohtaisia tarjouksia, tietoa yrityksesi palveluista, esittelyjä, alennuskoodeja – oikeastaan mitä vain yrityksesi haluaa markkinoida. Postauksien sisällöt suunnitellaan yhdessä. Voitte toimittaa meille yrityksenne omia kuvia postauksia varten tai poimimme kuvat kotisivuiltanne. Käytössämme on myös kuvapankkien laajat kuvavalikoimat.

Miksi ulkoistaa somemarkkinointi?

1. Yrityksenne saa kampanjoista kaiken hyödyn irti.
2. Yrityksenne saa näkyvyyttä, lisää myyntiä, tilauksia ja uusia asiakkaita.
3. Ulkoistamalla somemarkkinoinnin, teille jää aikaa keskittyä muihin työtehtäviin.

Somemarkkinointipaketti opiskelijatyönä

Hinta 150€ + alv / kuukausi

Somepaketteja opiskelijatyönä on tarjolla rajoitettu määrä, ja tarjous on voimassa helmikuun loppuun saakka. Tarjouskampanjan jälkeen voit päivittää sopimuksesi somepakettiemme mukaisesti.

Kiinnostuitko somepaketista? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

* Pakollinen