Tarina

Olen Niko Ukkonen.

Yrittäjä Markkinointi Ukkonen Oy:n taustalla.

Perustin Markkinointi Ukkosen syksyllä 2015. Olen jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut myynnistä, ja kaiketi markkinoinnista tietämättä välttämättä ihan pienenä mitä se tarkoittaa. Opiskeluaikanani mielipiteeni yrittäjyydestä vain vahvistui. Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä ennen yrittäjyyteni aloittamista. Kiinnostus internet-markkinoinnista ja markkinoinnista ylipäätään ovat ottaneet tuulta lisää alleen tutkittuani alaa ja internet-markkinointia syvällisemmin. Digimarkkinoinnin testattavuus, analysointi ja huikeat mahdollisuudet ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Pidän markkinointia tärkeänä. Markkinointi kuitenkin on kaikkea mikä edistää myyntiä. Myyntihän on yrityksen ylivoimaisesti tärkein elementti ja elinehto.

Markkinointi ajatellaan usein kuluna, ei sijoituksena. Haluankin digimarkkinointitoimistoni kautta auttaa suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä ymmärtämään digimarkkinoinnin mahdollisuudet. Pienille yrityksille markkinoinnin onnistuminen on erittäin tärkeää. Siksi markkinoinnissa ja mainonnassa on tärkeää, että tulokset ovat testattavissa ja analysoitavissa. Printtimainonnallakin on paikkansa, mutta mainoksen tehoa on joskus vaikea hahmottaa. Pelkkä mainosjakelun peitto ei kerro kaikkea, tai välttämättä mitään. Jos kohderyhmäsi on tarkka, haluatko silti maksaa siitä, että myös iso osa markkinointiviestistäsi näkyy muuallekin kuin omalle kohderyhmällesi.

Tavoitteeni on siis auttaa yrityksiä huomaamaan internetmarkkinoinnin mahdollisuudet ja muistuttaa siitä, että markkinointi ei ole kulu, vaan sijoitus. Markkinointi on pitkäjänteistä työtä, jonka vaikutus ja teho vain kasvaa. Mainonta taas on nopea isku, jonka teho pienenee kokoajan.

Haluan erottua hyvällä asiakaspalvelulla. Olen joustava, luotettava ja teen kaikkeni, että onnistumme.

Lue blogikirjoituksiani, joita julkaisen säännöllisesti.

Oletko jo napannut 100 ilmaista markkinointivinkkiä sähköpostiisi? Lähetän niitä silloin tällöin, enkä käytä sähköpostiosoitettasi väärin. En siis häiritse sinua tai luovuta sähköpostiosoitettasi koskaan vääriin käsiin.

Kiitos, että luit!

[activecampaign form=7]