Uuden yrittäjän selviytymispakkaus

Kotisivut ja yritysilme uudelle yritykselle

Onko yrityksesi valmis aloittamaan, mutta kotisivut ja yrityksen ilme vielä uupuvat? Meiltä saat kätevästi yhdessä paketissa kaiken tarvittavan tyylikkäästä logosta nykyaikaisiin kotisivuihin. WordPress-pohjaiset kotisivut toteutetaan omalla teemallamme, mihin sinun on helppo päivittää tietoja itse myöhemmin. Teemme kotisivuista responsiiviset eli ne toimivat hyvin myös erilaisilla mobiililaitteilla.

Selviytymispakkauksen kokoaminen aloitetaan yritysilmeestä. Logo toteutetaan vektorigrafiikkana eli sitä voidaan käyttää kotisivujen ja somen lisäksi myös painatuksissa ja teippauksissa. Kun yritysilme on valmis, viimeistelemme kotisivut valmiiksi julkaisua varten. On toivottavaa, että materiaalit kotisivuille (tekstit ja mahdolliset kuvat) ovat valmiina jo varhaisessa vaiheessa, mutta voimme tarvittaessa käyttää myös täytetekstejä ja kuvapankkikuvia. Sisällöntuotanto ei kuulu pakettiin. Valmiille kotisivulle tehdään kevyt hakukoneoptimointi, mikä auttaa sivustoa löytymään hakukoneista kuten Googlesta paremmin.

Saat kattavat käyttöohjeet kotisivujen tietojen päivittämiseen, ja ylläpitäessämme sivujasi voimme auttaa tarvittavissa muutoksissa, mikäli niitä ilmenee. Ylläpitoon sisältyvät myös sivuston tietoturva, WordPressin ja lisäosien päivitykset, varmuuskopiointi sekä monitorointi. Voimme tarvittaessa hankkia yritykselle palvelintilan ja domainin verkkosivuja varten, mikäli niitä ei ole vielä olemassa.

Mitä paketti sisältää?

Yritysilme

Ilmeen mukaiset kotisivut

Kevyt hakukoneoptimointi
Sivuston ylläpito
Ohjeet sivuston käyttöön

Hinta

Kotisivut ja yritysilme yhteensä 1 200 € + alv
Ylläpito 19,90 € + alv / kk

Mikäli tarvitset lisäksi digimarkkinoinnin palveluja, tutustu digimarkkinointipakettiimme täältä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

    * Pakollinen