Verkkosivuista verkkokaupaksi

WordPress-sivuista WooCommerce-verkkokaupaksi

Vallitseva tilanne pakottaa yritykset tekemään luovia ratkaisuja. Oletko sulkenut kivijalkaliikkeesi ovet ja tahdot siirtää myynnin verkkoon? Vai haluaisitko kenties myydä tuotteita esimerkiksi kampaamosi tai kauneushoitolasi hyllyiltä verkossa? Muista, että pelkästään yritykset eivät joudu muuttamaan käytäntöjään. Myös suurin osa kulutuksesta siirtyy tai on jo siirtynyt verkkoon.

Jos yritykselläsi on olemassaolevat WordPress-sivut, tarjoamme WooCommerce-verkkokauppalisäosan asennuksen ja tukitoimet sopuhintaan. Jos haluat luoda koko verkkokaupan alusta asti ilman aiempaa sivustoa, siirry tänne.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun haluan muuttaa WordPress-sivuni verkkokaupaksi?

  1. Yritykselläsi tulee olla voimassaolevat WordPress-verkkosivut
  2. Sinun tulee tehdä sopimukset toimitus- ja maksutavoista ulkoisen palveluntarjoajan kanssa
  3. Sinulla tulee olla ainakin tiedossa:
    • Myytävät tuotteet
    • Tuotteiden hinnat

Minkälainen verkkokaupan pitää olla?

Verkkokaupassa tärkeintä on helppokäyttöisyys, selkeys, hyvät maksutavat ja luotettavan vaikutelman antava ulkoasu. Suunnittelemme ja toteutamme verkkokaupan toiveidesi mukaan. Haluamme, että verkkokauppa on toimiva – niin asiakkaan kuin yrityksenkin näkökulmasta.

Verkkokaupan pystyttäminen myyntikuntoon ei ole pitkä projekti. Jos tuotevalikoima ja sisällöt ovat valmiina syötettäväksi, verkkokauppa on myyntikunnossa jo reilussa viikossa!

Mitkä asiat vaikuttavat hintaan?

Verkkokauppapaketin hinta: alkaen 300€ + alv

Asennuksen ja käyttöönoton lisäksi kuluja voi aiheutua esimerkiksi maksu- ja toimitustapojen asentamiseen vaadittavista lisäosista. Nämä ovat yleensä kertamaksullisia ja maksavat noin 40-50€/lisäosa. Me tiedotamme tarvittavista lisäosista, ostamme ne ja laskutamme ne yritykseltäsi jälkikäteen.

Mitä kuukausittaisia kuluja verkkokaupan hallinnoinnissa on?

Hanki uusia asiakkaita ja tee lisää kauppaa verkkokaupan avulla! Kysy hinta-arvio allaolevalla lomakkeelta!

Pyydä tarjous!

* Pakollinen

Kotisivut

Suomen Hierojakoulut Oy

Yhteistyössä Markkinointi Ukkosen kanssa saimme toteutettua oman visuaalisen ilmeemme mukaiset erittäin hyvin toimivat ja selkeät kotisivut. Suuret kiitokset varsinkin Tonille pitkistä hermoista ja sivujen toteuttamisesta juuri toiveidemme mukaisesti! Kaikki toimii niinkuin pitää! Vahva suositus 🙂

- Hanna-Kaisa Matikainen, markkinointivastaava, https://www.suomenhierojakoulut.fi/

Kotisivut

Vaikuttajamedia

Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa on sujunut erittäin hyvin. He toteuttivat meille ison verkkosivuprojektin todella tiukassa aikataulussa. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki sujui erinomaisesti. He ovat osoittautuneet todella luotettavaksi, ammattitaitoiseksi ja ketteräksi yhteistyökumppaniksi. Suosittelen heitä lämpimästi.

- Johanna Tolppola, operatiivinen johtaja, https://vaikuttajamedia.fi/

KotisivutMarkkinointi

Kesämäen Leipomo

Kotisivuprojekti saatiin tehokkaasti ja ilman turhia jäykistelyjä maaliin, palvelu pelaa ja asiakas otetaan hyvin huomioon, 6/5.

Odotukset markkinnoin suhteen ylitetty jo useamman kerran, Annulta on aina saanut apuja nopeallakin aikataululla projektiin kuin projektiin.

- Jani Siintovaara, https://www.kesamaenleipomo.fi

Graafinen suunnitteluKotisivut

Leevi ry

Leevin kotisivujen uudistusprosessi onnistui loistavasti. Aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja lopputuloksella saavutimme sen hyödyn, mitä tavoittelimme.

- Henna Meling, https://leeviry.net/

Kotisivut

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö

Markkinointi Ukkoselta tilattu verkkosivuston toteutus tapahtui sovitussa aikataulussa, yhteistyö oli toimivaa ja erittäin joustavaa. Kaikki projektin aikana esitetyt toiveet huomioitiin asiallisesti. Ukkosen vastuunotto sivuston toteutuksesta oli kokonaisvaltainen, saimme myös asiantuntija-apua rajapinnan ratkaisuihin. On ollut mukava jatkaa yhteistyötä Ukkosen kanssa sivuston viimeistelyssä ja edelleen ylläpidossa.

- Hanna ja Mari, https://ekarjala-retkeily.fi/

Graafinen suunnitteluKotisivut

Pitopalvelu Ella-Biija Pekurinen seur.

Kotisivut näyttävät aivan mahtavilta ja logo on ehdottomasti meille se oikea! Olette saaneet kiinni siitä, mitä sivuilta halusimme! Tuhannet kiitokset teille upeista sivuista, olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja homma hoitui sujuvasti!

- Kia, https://pitopalvelupekurinen.fi/

Graafinen suunnitteluKotisivut

Synonymic Oy

Markkinointi Ukkosella ymmärrettiin heti millaista ulkoasua ja käytettävyyttä halusin yritykseni verkkosivuille, ja lopputulos on sekä tyylikäs, raikas että toimiva. Logoa suunnitellessa Mari kuunteli ideani ja työsti ne taitavasti viimeisteltyyn muotoon.

- Anu Lukander, https://synonymic.fi/

Kotisivut

Gisgro // VRT Finland Oy

Markkinointi Ukkonen on toiminut kumppaninamme verkkosivujen teknisessä kehityksessä. Yhteistyö on ollut sujuvaa, työn jälki vakuuttavaa ja kommunikaatio toimii moitteettomasti. Markkinointi Ukkonen on toteuttanut toiveemme mukaisia ratkaisuja joustavasti sekä ideoinut kanssamme uusia tapoja verkkosivujen tekniseen toteutukseen.

- Noora Räsänen, https://www.vrt.fi/fi/gisgro/

Verkkokaupat

Koristetaivas

Verkkosivuprojekti onnistui todella hyvin. Yhteyshenkilö Annu on kärsivällinen ja huumorintajuinen, häneltä voi kysyä mitä vaan. Koodari Tonin ratkaisut ovat toimivia ja ja hän työskentelee ripeästi. Vahva suositus täältä :slightly_smiling_face:

- Vera Huolman, https://koristetaivas.com/

Kotisivut

Authorities Gear

Saimme erittäin hienot kansainväliset tuotesivut, jotka toteutettiin toivomassamme aikataulussa. Olemme toteutukseen sekä yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.

- Kim Starck, Vice President Export, Authorities Gear, Total Sec Ltd, https://www.authoritiesgear.eu/

Verkkokaupat

COOCOS dsgn

Markkinointi Ukkonen toteutti haaveeni ja rakensi vaatteilleni nettikaupan. Sivuston rakentaminen sujui hyvässä yhteistyössä, toiveitani kuunneltiin ja sain ymmärtäväistä apua kysymyksilleni sekä vinkkejä toteuttumistavoille. Sivut valmistuivat sovitussa ajassa ja olen tyytyväinen paitsi heidän ammatilliseen osaamiseensa, niin myös todella hyvään palveluasenteeseen, jota ei jokaisesta tämän alan toimistosta löydy.

- Merja, https://coocos.fi/

Kotisivut

Sisustus- ja tilasuunnittelu Noora Vartiainen

Ajallisesti kotisivujen teko onnistui nopeammin kuin olin itse ajatellut. Ehkä tärkein asia tällaiselle visuaaliselle ihmiselle oli se, että sait kyllä hyvin kiinni minun ajatuksistani, että minkä tyylisiä sivuja aletaan rakentelemaan. Minulla ei kotisivujen tekoon liittyen ole ollut vertailukohteita kun en ole sellaisia ennen tarvinnut, joten en osaa vertailla, että miten meni muihin verrattuna. Mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen eli kiitos vaan oikein kovasti! Voin kyllä kaikin puolin suositella teitä, jos joku kyselee kotisivujen tekijää.

- Noora, http://www.sisustusnv.fi/

Kotisivut

Arjen Kevennys

Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa sujui loistavasti. Alussa Niko hoiti asiaa eteenpäin jopa lomaltaan ulkomailta käsin  ja Toni sai heti ajatuksistani kiinni ja toteutti sivut toivomallani tavalla. Oli todella mukavaa, kun sain kaikkiin kysymyksiin ja ehdotuksiin helposti ja nopeasti asiantuntevat vastaukset, eikä tarvinnut hävetä esittää välillä ehkä tyhmiäkin kysymyksiä. Sivut rakentuivat nopeasti ja viivyttelemättä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sivut ovat selkeät ja raikkaat ja omannäköiseni.

- Anne Alatalo, https://arjenkevennys.fi/