Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he etsivät verkosta yritystäsi tai yrityksesi kaltaisia palveluita.

Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonta on yksi Google-markkinoinnin osa-alue. Meidän termistössämme ja puheissa Google Ads -mainonta ja hakukoneoptimointi yhdessä muodostavat Google-markkinoinnin (SEM).

Google-markkinointi on meidän suosituin palvelumme! Suosittelemme nimenomaan kokonaisvaltaista Google-markkinointia vain pelkän Google Ads -mainonnan tai hakukoneoptimoinnin sijaan. Google-mainonta ja Hakukoneoptimointi yhdessä ovat hyvä yhdistelmä. Hyvin optimoidut sivut antavat paljon tehoa myös Google-mainoksille.

LUE LISÄÄ KOKONAISVALTAISESTA GOOGLE-MARKKINOINNISTA

Mitä on Google Ads -mainonta?

Google Ads -mainonta on Googlessa ja sen yhteistyökumppaneiden sivuilla tapahtuvaa mainostusta. Adsissa voi luoda hakusanamainoksia, jotka näkyvät Google-hakujen yhteydessä tai display- eli kuvamainoksia, jotka näkyvät esimerkiksi blogeissa tai muilla yhteistyökumppaneiden sivustoilla.

Google Ads -mainonnan tarkoituksena on tavoittaa potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he etsivät verkosta yritystäsi tai yrityksesi kaltaisia palveluita. On tärkeää näkyä siellä, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat.

Google Ads -mainonnan tulokset alkavat näkyä heti! Google Ads -mainonta eroaa hakukoneoptimoinnista eniten sen takia, että hakukoneoptimoinnin tulokset alkavat näkyä vasta pitkän viiveen ja testaamisen jälkeen.

Google Ads-mainonta maksaa. Jokaisesta klikkauksesta maksetaan mainosrahaa. Klikkihinnat vaihtelevat kilpailutilanteen, mainosten tehon ja budjetin

Ilmainen markkinointikartoitus – Tuhansia euroja myyntiä alle minuutin vaivalla?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus

Haluaisitko lisää asiakkaita tai kauppaa? Haluaisitko tietää, mitä digimarkkinoinnin ammattilainen suosittelisi juuri sinulle, jotta asiakashankinta olisi vaivatonta ja tehokasta?

Ilmainen markkinointikartoitus ei vaadi sinulta kuin alle minuutin työn. Täytä pari lomakkeen kenttää ja teen kaiken puolestasi. Lähetän sähköpostitse raportin sinulle muutaman arkipäivän sisällä. En tule tyrkyttämään sinulle yhtään mitään!

Tilaa riskitön, vaivaton ja huippusuosittu ilmainen markkinointikartoitus alta!

Tilaa täältä

Google Ads -mainonnan aloittaminen

Vaihe 1

Asiakasyritys, eli sinun yrityksesi, luo Google Ads -tilin, jolle syötetään yrityksen perustiedot ja laskutustiedot. Kun tili on luotu, annetaan Markkinointi Ukkoselle käyttöoikeus. Tapauskohtaisesti voidaan käyttää myös meidän luomaa Ads-tiliä. Katsotaan sitten mikä on järkevintä!

Vaihe 2

Tutustumme yrityksenne verkkosivuihin ja toimintaan sekä pohdimme yhdessä kanssanne tärkeimpiä avainsanoja yrityksenne markkinointiin. Mietitään tavoitteita ja toiveita kampanjoinnista sekä toimintatavoista.

Vaihe 3

Laitamme perusmainokset kuntoon ja aloitamme markkinointitoimenpiteet. Katsotaan ensimmäisten viikkojen aikana tuloksia ja muokataan budjettia tarvittaessa.

Google Ads -mainonnan toimenpiteet

Google Ads -mainonta on jatkuvasti kehittyvä prosessi. Teemme toimenpiteitä mainonnan tehokkuuden kasvattamiseksi viikoittain. Luomme uusia kampanjoita ja mainoksia yrityksesi palveluiden ja toiminnan perusteella. Seuraamme kampanjoiden ja mainosten toimivuutta säännöllisesti.

Raportoimme tekemistämme muutoksista sekä saavutetuista tuloksista kuukauden välein. Haluamme toimintamme olevan läpinäkyvää – siitä syystä raportoimme ja siksi haluamme, että myös sinulla on Google Ads -tilille pääsy.

Google Ads -kokemuksia

Wakki Oy

markkinointi

”Markkinointi Ukkosen kanssa yhteistyö on sujunut helposti alusta alkaen. Asioihin sekä viesteihin reagoidaan nopeasti mikä on itselleni tärkeä asia. Ammattitaitoinen kumppani Google-markkinoinnin aloittamiseen, tuloksia syntyi paljon odotettua nopeammin, vahva suositus !!!”

Janne Ollikainen, Yrittäjä

Perhepalvelut Oiva

markkinointi

”Voimme suositella Markkinointi Ukkosta Google-markkinoinnin toteuttajaksi! Homma on sujunut alusta asti hienosti ja näkyvyyttä sekä yhteydenottoja on tullut todella hyvin.”

Elisa

Valon LVI

markkinointi

”Sivujemme hakukoneoptimointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias

Kotisiivous Zippara

markkinointi

”Hakukoneoptimointi on sujunut hienosti ja asiakkaita on ollut melkein ylitarjontaan asti!”

Tiia

Google Ads -mainonnan hinta

Alkaen 100 € + alv/kk

Ei sisällä mainoksiin käytettävää mainosrahaa. Yllä oleva hinta on siis vain meidän palvelun maksu.

Sisältää viikoittaista kampanjoiden optimointityötä ja datan analysointia sekä yhden raportin kuukausittain.

Yllä oleva hinta siis koskee Markkinointi Ukkosen markkinointitoimenpiteitä, eikä niihin siksi sisälly Google Adsin mainoksiin käytettävä raha. Kuukausittaisen summan saatte päättää itse ja sen Google veloittaa suoraan yritykseltänne tai laskutamme sen kokonaan kauttamme, jos tilin pääomistajuus on meillä. Suosittelemme vähintään 3€:n päiväbudjettia, joka on siis noin 90€ kuukaudessa.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.