Referenssit

Markkinointi Ukkonen kokemuksia. Alla tekemiämme töitä vuosien varrelta!

Kesämäen Leipomo

kotisivut

”Vuosia jo yhteistyötä takana, asiat hoituneet aina mallikkaasti ja ammattitaidolla. Tuoreimpana projektina kotisivujen uudistaminen, tämäkin toteutettiin kustannustehokkaasti täysin meidän toiveiden mukaan, kiitos!”

Jani Siintovaara

kesamaenleipomo.fi

Ekvas

kotisivut

”Pyysimme Markkinointi Ukkoselta apua vanhojen nettisivujemme freesaukseen ja päivittämiseen nykyaikaisemmiksi. Kommunikointi heidän kanssaan oli alusta asti sujuvaa ja ammattilaisina heillä oli selkeä näkemys siitä, miten sivuja lähdettäisiin päivittämään. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen – sivumme ovat nyt raikkaat, helppokäyttöiset ja helposti saavutettavat! Voimme lämpimästi suositella Markkinointi Ukkosta vastaaviin projekteihin.”

Heidi Korhonen, projektipäällikkö

ekvas.fi

Asianajotoimisto J Luukko

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti uuden firmani nettisivut ja logon ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja tyylillä. Suosittelen!”

Jussi Luukko

jluukko.fi

Saimaa Cycling

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti saimaacycling.fi sivuston visuaalisen ja teknisen uudistuksen. Työ tehtiin aikataulussa ja lopputulos oli hieno. Uusi sivusto oli visuaalinen ja teknisesti nopeasti latautuva. Markkinointi Ukkonen myös auttoi ja opasti hyvin sivuston käyttöönoton alkuvaiheessa. Olemme tyytyväisiä 100%.”

Katja Vehviläinen, johtaja

saimaacycling.fi

Wakki Oy

markkinointi

”Markkinointi Ukkosen kanssa yhteistyö on sujunut helposti alusta alkaen. Asioihin sekä viesteihin reagoidaan nopeasti mikä on itselleni tärkeä asia. Ammattitaitoinen kumppani Google-markkinoinnin aloittamiseen, tuloksia syntyi paljon odotettua nopeammin, vahva suositus !!!”

Janne Ollikainen, Yrittäjä

Siivous-Norppa

kotisivut

”Kuuntelitte meidän toiveita kärsivällisesti ja sivustosta tuli juuri sellainen jota haluttiin ja olemme tosi tyytyväisiä. :+1:

Markus Karvonen

siivousnorppa.fi

Wenla Väärälä

kotisivut

”Ihanan yksinkertaiset, just sellaiset kuin toivoin.”

Wenla Väärälä

wenlavaarala.fi

Perhepalvelut Oiva

markkinointi

”Voimme suositella Markkinointi Ukkosta Google-markkinoinnin toteuttajaksi! Homma on sujunut alusta asti hienosti ja näkyvyyttä sekä yhteydenottoja on tullut todella hyvin.”

Elisa

Yhdysmies.fi

kotisivut

”Etelä-Karjalan Maanpuolustustuksen tuki ry teki alkuvuodesta 2022 digiloikan ja uudisti verkkopalvelunsa sekä jäsenviestinnän konseptinsa perinteisestä printtilehdestä verkkolehdeksi. Markkinointitoimisto Ukkonen valikoitui uuden verkkoalustamme toteuttajaksi ketterällä, kustannustehokkaalla ja nopealla toimituksella. Uusi verkkolehti saa myös sen tuoreelta päätöimittajalta kiitokset helppokäyttöisestä ja selkeästä WordPress-alustastaan. Isänmaallinen kiitos Nikolle, Tonille ja koko Markkinointi Ukkosen projektiamme hoitaneelle tiimille. Osaamisenne, innostuksenne ja sitoutuneisuutenne teki yhteistyömme erittäin helpoksi. Nyt meillä on nykyaikainen, saavutettava ja yhteinen toimiva verkkopalvelu ja uutiskanava kaikille eteläkarjalaisille maanpuolustustoimijoille. Vahva suositus muillekin yhdistyksille, joilla on tarve nopeasti saada uusi verkkopalvelu jäsenistölle. Ukkosen kanssa homma toimii ja asiat valmistuvat aikataulussaan!”

Jyrki Kosonen, puheenjohtaja Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen tuki ry

yhdysmies.fi

Ukkonen Palvelut Oy

kotisivut

”Uudet kotisivut à la Markkinointi Ukkonen Oy täydet 5/5. Kommunikointi ja vastausaika kysymyksiin aivan huippuluokkaa. Sivujen ulkonäkö silmiä hivelevää katseltavaa sekä käytöllisesti aivan huippuluokkaa. Vaikka sivut ollutkin julkisena vasta hetken aikaa niin asiakkailta tullut jo todella positiivista palautetta uusista sivuista! Tyhmiäkin kysymyksiä esitin mutta Markkinointi Ukkonen sai minut tuntemaan että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Allekirjoittanut voi vilpittömästi suositella Markkinointi Ukkonen Oy palveluita!”

Joni Ukkonen, yrittäjä

ukkonenpalvelut.fi

Perhepalvelut Oiva

kotisivut

”Perhepalvelut Oiva valitsi Markkinointi Ukkosen kumppaniksi kotisivuprojektiin. Uudet kotisivut tehtiin tiiviissä yhteistyössä ja projekti sujui kaikissa vaiheissa hyvin. Niko tarjosi tiiminsä kanssa näkemystä ja osaamista, jota projektiin vaadittiin. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä!”

Janne

www.perhepalvelutoiva.fi

VAMA Network

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti VAMA Networkin verkkosivut ja VAMAn jäsenille suunnatun digitaalisen verkkoympäristön. Sivusto toteutettiin ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla. Palvelu oli erinomaista.”

Johanna Tolppola, Managing Director

vamanetwork.fi

Haminan kaupungin museot

ohjelmointityö

”Tilasimme Markkinointi Ukkoselta uutta museonäyttelyämme täydentämään sivut, joilta asiakas voi etsiä lisätietoa näyttelyn aiheista. Tarpeemme kartoitettiin ja ymmärrettiin nopeasti, työ aloitettiin viiveettä ja sivut saatiin valmiiksi tiukan aikataulun puitteissa. Kommunikaatio pelitti koko prosessin ajan ja lopputuloksena saimme sivut jotka toimivat nopeasti, näyttävät hyvältä ja ovat helpot käyttää.”

Ville Vatanen, Haminan kaupungin museot

hamina.fi

Vaikuttajamedia

kotisivut

”Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa on sujunut erittäin hyvin. He toteuttivat meille ison verkkosivuprojektin todella tiukassa aikataulussa. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki sujui erinomaisesti. He ovat osoittautuneet todella luotettavaksi, ammattitaitoiseksi ja ketteräksi yhteistyökumppaniksi. Suosittelen heitä lämpimästi.”

Johanna Tolppola, operatiivinen johtaja

vaikuttajamedia.fi

Authorities Gear

kotisivut

”Saimme erittäin hienot kansainväliset tuotesivut, jotka toteutettiin toivomassamme aikataulussa. Olemme toteutukseen sekä yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.”

Kim Starck, Vice President Export, Authorities Gear, Total Sec Ltd

authoritiesgear.eu

Valon LVI

markkinointi

”Sivujemme hakukoneoptimointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias

Lappeen Hierontastudio

kotisivut

”Yritykseni verkkosivujen luomisen sekä logon suunnittelun päätin antaa alusta saakka ammattilaisten käsiin. Kumppaniksi löytyi paikallinen osaa Markkinointi Ukkonen, jonka kanssa yhteistyö sujui saumattomasti ensi metreistä saakka.

Lopputulos on näyttävä, selkeä ja ennen kaikkea toimiva. Kaikki työt tehtiin ajallaan ja vaikka koko ajan juostiin kalenteria vastaan, sivut aukesivat yhtä aikaa yrityksen kanssa. Nyt minulla on toimiva pohja kaikkeen sähköiseen markkinointiin, ajanvaraukseen sekä asiakkaiden kontaktointiin. Ja ammattilaisen kädenjälki on saanut kiitosta myös katsojilta.”

Toni J.

lappeenhierontastudio.fi

Suomen Hierojakoulut Oy

kotisivut

”Yhteistyössä Markkinointi Ukkosen kanssa saimme toteutettua oman visuaalisen ilmeemme mukaiset erittäin hyvin toimivat ja selkeät kotisivut. Suuret kiitokset varsinkin Tonille pitkistä hermoista ja sivujen toteuttamisesta juuri toiveidemme mukaisesti! Kaikki toimii niinkuin pitää! Vahva suositus :)”

Hanna-Kaisa Matikainen, markkinointivastaava

suomenhierojakoulut.fi

SisustusNV

kotisivut

”Ajallisesti kotisivujen teko onnistui nopeammin kuin olin itse ajatellut. Ehkä tärkein asia tällaiselle visuaaliselle ihmiselle oli se, että sait kyllä hyvin kiinni minun ajatuksistani, että minkä tyylisiä sivuja aletaan rakentelemaan. Minulla ei kotisivujen tekoon liittyen ole ollut vertailukohteita kun en ole sellaisia ennen tarvinnut, joten en osaa vertailla, että miten meni muihin verrattuna. Mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen eli kiitos vaan oikein kovasti! Voin kyllä kaikin puolin suositella teitä, jos joku kyselee kotisivujen tekijää.”

Noora

sisustusnv.fi

Kotisiivous Zippara

markkinointi

”Hakukoneoptimointi on sujunut hienosti ja asiakkaita on ollut melkein ylitarjontaan asti!”

Tiia

Länsi-Helsingin lähimmäispalvelu Leevi ry

kotisivut

”Leevin kotisivujen uudistusprosessi onnistui loistavasti. Aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja lopputuloksella saavutimme sen hyödyn, mitä tavoittelimme.”

Henna Meling

leeviry.net

Cifi

kotisivut

”Olemme erittäin tyytyväisiä Markkinointi Ukkosen toimintaan ja palvelun laatuun. Markkinointi Ukkosta voi varauksetta suositella verkkosivujen toteutusprojektien tekijäksi.”

cifi.fi

Gisgro // VRT Finland Oy

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen on toiminut kumppaninamme verkkosivujen teknisessä kehityksessä. Yhteistyö on ollut sujuvaa, työn jälki vakuuttavaa ja kommunikaatio toimii moitteettomasti. Markkinointi Ukkonen on toteuttanut toiveemme mukaisia ratkaisuja joustavasti sekä ideoinut kanssamme uusia tapoja verkkosivujen tekniseen toteutukseen.”

Noora Räsänen

vrt.fi

Best Guest Finland

markkinointi

”Saimme Markkinointi Ukkoselta käytännönläheisen markkinointisuunnitelman sekä some-markkinointiprojektin toteutuksen, joka ajoittui osallistumiseen kansainvälisillä messuilla tammikuussa 2019. Markkinoinnin toteutus oli osaavaa ja innostunutta, kannustavaa aloittelevalle yritykselle.”

Hanna

Synonymic Oy

kotisivut

”Markkinointi Ukkosella ymmärrettiin heti millaista ulkoasua ja käytettävyyttä halusin yritykseni verkkosivuille, ja lopputulos on sekä tyylikäs, raikas että toimiva. Logoa suunnitellessa Mari kuunteli ideani ja työsti ne taitavasti viimeisteltyyn muotoon.”

Anu Lukander

synonymic.fi

Pitopalvelu Pekurinen

markkinointi

”Kotisivut näyttävät aivan mahtavilta ja logo on ehdottomasti meille se oikea! Olette saaneet kiinni siitä, mitä sivuilta halusimme! Tuhannet kiitokset teille upeista sivuista, olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja homma hoitui sujuvasti!”

Kia