Kotisivut yritykselle

Ei pelkästään kotisivut, jotka näyttävät hyvältä vaan joiden avulla myynti nousee ja asiakkaita on helppo hankkia! Hyvät kotisivut ovat yrityksesi paras myyjä!

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yritykselle

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Kotisivut luovat mielikuvan yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Asiakkaat etsivät ongelmaansa ratkaisua hakukoneista. Hakuja tehdään verkossa nykyään enemmän mobiililaitteilla – kuten puhelimilla ja tableteilla – kuin tietokoneella. Tämän takia mobiiliystävälliset ja mukautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus. Huonosti puhelimen tai tabletin näytölle mukautuvat sivut ajavat potentiaalisen asiakkaan pois sivultasi heti.

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella

Kun tilaat meiltä kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen, saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta.

Entäs palvelintila, domain, ylläpito, hosting, logo tai valokuvat? Kotisivujen suunnitteluun kuuluu aina paljon muutakin kuin vain itse sivuston luonti. Meiltä löytyy aina kokonaisvaltainen ja paras ratkaisu. Katsotaan yhdessä mitä projektia varten tarvitaan!

Mitkä asiat korostuvat yrityksen kotisivujen suunnittelussa ja valinnassa?

  1. Mobiiliystävällisyys eli responsiivisuus. Sivujen täytyy olla visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla.
  2. Hakukonenäkyvyys. Sivujen täytyy olla rakennettu niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin Googlesta.
  3. Hyvä design. Potentiaalinen asiakas tekee usein valinnan jo ensimmäisellä sekunnilla, että jäädäkö sivuille vai ei.
  4. Helppokäyttöisyys. Asiakkaan on helppo tuottaa halutessaan sisältöä myös itse.

Kotisivut yrityksellesi aina 100 % tyytyväisyystakuulla!

Markkinointi Ukkonen suunnittelee ja toteuttaa käsintehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja tehokkaasti.

Aina 100 % tyytyväisyystakuulla!

Kotisivut edullisesti ja nopeasti
Helppokäyttöinen WordPress-alusta
Google-ystävälliset kotisivut
Aina 100% tyytyväisyystakuu!

Miksi juuri me?

Tekemiämme kotisivuja

Ekvas

kotisivut

”Pyysimme Markkinointi Ukkoselta apua vanhojen nettisivujemme freesaukseen ja päivittämiseen nykyaikaisemmiksi. Kommunikointi heidän kanssaan oli alusta asti sujuvaa ja ammattilaisina heillä oli selkeä näkemys siitä, miten sivuja lähdettäisiin päivittämään. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen – sivumme ovat nyt raikkaat, helppokäyttöiset ja helposti saavutettavat! Voimme lämpimästi suositella Markkinointi Ukkosta vastaaviin projekteihin.”

Heidi Korhonen, projektipäällikkö

ekvas.fi

Saimaa Cycling

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti saimaacycling.fi sivuston visuaalisen ja teknisen uudistuksen. Työ tehtiin aikataulussa ja lopputulos oli hieno. Uusi sivusto oli visuaalinen ja teknisesti nopeasti latautuva. Markkinointi Ukkonen myös auttoi ja opasti hyvin sivuston käyttöönoton alkuvaiheessa. Olemme tyytyväisiä 100%.”

Katja Vehviläinen, johtaja

saimaacycling.fi

VAMA Network

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti VAMA Networkin verkkosivut ja VAMAn jäsenille suunnatun digitaalisen verkkoympäristön. Sivusto toteutettiin ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla. Palvelu oli erinomaista.”

Johanna Tolppola, Managing Director

vamanetwork.fi

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta on alkaen vain 500 € + alv!

Kotisivujen hintaan vaikuttaa todella moni asia. Sivuston laajuus ja sivustolla käytettävät elementit vaikuttavat hintaan eniten.

Kysy tarjous alta lomakkeella! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään!

Laitetaan yhdessä kotisivut kerralla kuntoon!

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.