Kotisivut yritykselle

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yritykselle

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Kotisivut luovat mielikuvan yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Asiakkaat etsivät ongelmaansa ratkaisua hakukoneista. Hakuja tehdään verkossa nykyään enemmän mobiililaitteilla – kuten puhelimilla ja tableteilla – kuin tietokoneella. Tämän takia mobiiliystävälliset ja mukautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus. Huonosti puhelimen tai tabletin näytölle mukautuvat sivut ajavat potentiaalisen asiakkaan pois sivultasi heti.

Mitkä asiat korostuvat yrityksen kotisivujen suunnittelussa ja valinnassa?

 1. Mobiiliystävällisyys. Sivujen täytyy olla visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla.
 2. Hakukonenäkyvyys. Sivujen täytyy olla rakennettu niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin googlesta.
 3. Visuaalisuus. Potentiaalinen asiakas tekee usein valinnan jo ensimmäisellä sekunnilla, että jäädäkö sivuille vai ei.
 4. Helppokäyttöisyys. Asiakkaan on helppo tuottaa halutessaan sisältöä myös itse.

Kotisivut yrityksellesi

Markkinointi Ukkonen suunnittelee ja toteuttaa käsintehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja tehokkaasti. Aina 100% tyytyväisyystakuulla!

Miksi juuri me?

– Osaamiseemme voit luottaa. Omaamme pitkän kokemuksen kotisivujen suunnittelusta ja teosta.
– Tärkein asia meille on, että olet tyytyväinen. Teemme sen eteen kaikkemme.
– Teemme kotisivut aina suositulla WordPress-julkaisujärjestelmällä. Se on saanut asiakkailtaimme erittäin paljon kiitosta helppokäyttöisyydestään. Sen avulla teidän on helppo kirjoittaa tekstiä, lisätä kuvia ja tuottaa sisältöä.
– Koska olemme laadukkaisiin kotisivuihin erikoistunut digimarkkinointiyritys, saat kauttamme myös aina hakukoneoptimoidut sivut, eli paremman lähtötason Google-sijoituksia ajatellen.
– Haluamme painottaa, että kotisivujen tehtävä ei ole olla vain hienot ulkoasultaan. Kotisivujen on oltava myös hyvät ja sellaiset, että sivujen kautta saatte mahdollisimman paljon yhteydenottoja ja kauppaa.
– Voit olla varma, että kotisivunne toimivat aina kaikilla laitteilla!
– Yrityksemme koko on pieni, siksi pystymme tarjoamaan sinulle loistavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle.
– Puhumme sinulle suomea, emme koodikieltä.

Kotisivujen hinta

Alkaen vain 500 euroa + alv!

Kotisivujen hintaan vaikuttaa moni asia. Sivuston laajuus ja sivustolla käytettävät elementit vaikuttavat hintaan eniten.

Laitetaan yhdessä kotisivut kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Niko Ukkonen
puh. 050 4677 457
niko(at)markkinointiukkonen.fi

Pyydä tarjous!

  * Pakollinen

  Tekemiämme kotisivuja

  Kotisivut

  VAMA Network

  Markkinointi Ukkonen toteutti VAMA Networkin verkkosivut ja VAMAn jäsenille suunnatun digitaalisen verkkoympäristön. Sivusto toteutettiin ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla. Palvelu oli erinomaista. 

  - Johanna Tolppola, Managing Director, https://vamanetwork.fi/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Yhdysmies.fi

  Etelä-Karjalan Maanpuolustustuksen tuki ry teki alkuvuodesta 2022 digiloikan ja uudisti verkkopalvelunsa sekä jäsenviestinnän konseptinsa perinteisestä printtilehdestä verkkolehdeksi. Markkinointitoimisto Ukkonen valikoitui uuden verkkoalustamme toteuttajaksi ketterällä, kustannustehokkaalla ja nopealla toimituksella. Uusi verkkolehti saa myös sen tuoreelta päätöimittajalta kiitokset helppokäyttöisestä ja selkeästä WordPress-alustastaan. Isänmaallinen kiitos Nikolle, Tonille ja koko Markkinointi Ukkosen projektiamme hoitaneelle tiimille. Osaamisenne, innostuksenne ja sitoutuneisuutenne teki yhteistyömme erittäin helpoksi. Nyt meillä on nykyaikainen, saavutettava ja yhteinen toimiva verkkopalvelu ja uutiskanava kaikille eteläkarjalaisille maanpuolustustoimijoille. Vahva suositus muillekin yhdistyksille, joilla on tarve nopeasti saada uusi verkkopalvelu jäsenistölle. Ukkosen kanssa homma toimii ja asiat valmistuvat aikataulussaan!

  - Jyrki Kosonen, puheenjohtaja Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen tuki ry, https://yhdysmies.fi/

  Kotisivut

  Suomen Hierojakoulut Oy

  Yhteistyössä Markkinointi Ukkosen kanssa saimme toteutettua oman visuaalisen ilmeemme mukaiset erittäin hyvin toimivat ja selkeät kotisivut. Suuret kiitokset varsinkin Tonille pitkistä hermoista ja sivujen toteuttamisesta juuri toiveidemme mukaisesti! Kaikki toimii niinkuin pitää! Vahva suositus 🙂

  - Hanna-Kaisa Matikainen, markkinointivastaava, https://www.suomenhierojakoulut.fi/

  Kotisivut

  Vaikuttajamedia

  Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa on sujunut erittäin hyvin. He toteuttivat meille ison verkkosivuprojektin todella tiukassa aikataulussa. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki sujui erinomaisesti. He ovat osoittautuneet todella luotettavaksi, ammattitaitoiseksi ja ketteräksi yhteistyökumppaniksi. Suosittelen heitä lämpimästi.

  - Johanna Tolppola, operatiivinen johtaja, https://vaikuttajamedia.fi/

  KotisivutMarkkinointi

  Kesämäen Leipomo

  Kotisivuprojekti saatiin tehokkaasti ja ilman turhia jäykistelyjä maaliin, palvelu pelaa ja asiakas otetaan hyvin huomioon, 6/5.

  Odotukset markkinnoin suhteen ylitetty jo useamman kerran, Annulta on aina saanut apuja nopeallakin aikataululla projektiin kuin projektiin.

  - Jani Siintovaara, https://www.kesamaenleipomo.fi

  KotisivutGraafinen suunnittelu

  Lappeen Hierontastudio

  Yritykseni verkkosivujen luomisen sekä logon suunnittelun päätin antaa alusta saakka ammattilaisten käsiin. Kumppaniksi löytyi paikallinen osaa Markkinointi Ukkonen, jonka kanssa yhteistyö sujui saumattomasti ensi metreistä saakka.

  Lopputulos on näyttävä, selkeä ja ennen kaikkea toimiva. Kaikki työt tehtiin ajallaan ja vaikka koko ajan juostiin kalenteria vastaan, sivut aukesivat yhtä aikaa yrityksen kanssa. Nyt minulla on toimiva pohja kaikkeen sähköiseen markkinointiin, ajanvaraukseen sekä asiakkaiden kontaktointiin. Ja ammattilaisen kädenjälki on saanut kiitosta myös katsojilta.

  - Toni J., https://lappeenhierontastudio.fi/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Leevi ry

  Leevin kotisivujen uudistusprosessi onnistui loistavasti. Aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja lopputuloksella saavutimme sen hyödyn, mitä tavoittelimme.

  - Henna Meling, https://leeviry.net/

  Kotisivut

  Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö

  Markkinointi Ukkoselta tilattu verkkosivuston toteutus tapahtui sovitussa aikataulussa, yhteistyö oli toimivaa ja erittäin joustavaa. Kaikki projektin aikana esitetyt toiveet huomioitiin asiallisesti. Ukkosen vastuunotto sivuston toteutuksesta oli kokonaisvaltainen, saimme myös asiantuntija-apua rajapinnan ratkaisuihin. On ollut mukava jatkaa yhteistyötä Ukkosen kanssa sivuston viimeistelyssä ja edelleen ylläpidossa.

  - Hanna ja Mari, https://ekarjala-retkeily.fi/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Pitopalvelu Ella-Biija Pekurinen seur.

  Kotisivut näyttävät aivan mahtavilta ja logo on ehdottomasti meille se oikea! Olette saaneet kiinni siitä, mitä sivuilta halusimme! Tuhannet kiitokset teille upeista sivuista, olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja homma hoitui sujuvasti!

  - Kia, https://pitopalvelupekurinen.fi/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Synonymic Oy

  Markkinointi Ukkosella ymmärrettiin heti millaista ulkoasua ja käytettävyyttä halusin yritykseni verkkosivuille, ja lopputulos on sekä tyylikäs, raikas että toimiva. Logoa suunnitellessa Mari kuunteli ideani ja työsti ne taitavasti viimeisteltyyn muotoon.

  - Anu Lukander, https://synonymic.fi/

  Kotisivut

  Gisgro // VRT Finland Oy

  Markkinointi Ukkonen on toiminut kumppaninamme verkkosivujen teknisessä kehityksessä. Yhteistyö on ollut sujuvaa, työn jälki vakuuttavaa ja kommunikaatio toimii moitteettomasti. Markkinointi Ukkonen on toteuttanut toiveemme mukaisia ratkaisuja joustavasti sekä ideoinut kanssamme uusia tapoja verkkosivujen tekniseen toteutukseen.

  - Noora Räsänen, https://www.vrt.fi/fi/gisgro/

  Verkkokaupat

  Koristetaivas

  Verkkosivuprojekti onnistui todella hyvin. Yhteyshenkilö Annu on kärsivällinen ja huumorintajuinen, häneltä voi kysyä mitä vaan. Koodari Tonin ratkaisut ovat toimivia ja ja hän työskentelee ripeästi. Vahva suositus täältä :slightly_smiling_face:

  - Vera Huolman, https://koristetaivas.com/

  Kotisivut

  Authorities Gear

  Saimme erittäin hienot kansainväliset tuotesivut, jotka toteutettiin toivomassamme aikataulussa. Olemme toteutukseen sekä yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.

  - Kim Starck, Vice President Export, Authorities Gear, Total Sec Ltd, https://www.authoritiesgear.eu/

  Kotisivut

  Sisustus- ja tilasuunnittelu Noora Vartiainen

  Ajallisesti kotisivujen teko onnistui nopeammin kuin olin itse ajatellut. Ehkä tärkein asia tällaiselle visuaaliselle ihmiselle oli se, että sait kyllä hyvin kiinni minun ajatuksistani, että minkä tyylisiä sivuja aletaan rakentelemaan. Minulla ei kotisivujen tekoon liittyen ole ollut vertailukohteita kun en ole sellaisia ennen tarvinnut, joten en osaa vertailla, että miten meni muihin verrattuna. Mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen eli kiitos vaan oikein kovasti! Voin kyllä kaikin puolin suositella teitä, jos joku kyselee kotisivujen tekijää.

  - Noora, http://www.sisustusnv.fi/

  Kotisivut

  Arjen Kevennys

  Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa sujui loistavasti. Alussa Niko hoiti asiaa eteenpäin jopa lomaltaan ulkomailta käsin  ja Toni sai heti ajatuksistani kiinni ja toteutti sivut toivomallani tavalla. Oli todella mukavaa, kun sain kaikkiin kysymyksiin ja ehdotuksiin helposti ja nopeasti asiantuntevat vastaukset, eikä tarvinnut hävetä esittää välillä ehkä tyhmiäkin kysymyksiä. Sivut rakentuivat nopeasti ja viivyttelemättä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sivut ovat selkeät ja raikkaat ja omannäköiseni.

  - Anne Alatalo, https://arjenkevennys.fi/