Kotisivut yritykselle

Ei pelkästään kotisivut, jotka näyttävät hyvältä vaan joiden avulla myynti nousee ja asiakkaita on helppo hankkia! Hyvät kotisivut ovat yrityksesi paras myyjä!

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yritykselle

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Kotisivut luovat mielikuvan yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Asiakkaat etsivät ongelmaansa ratkaisua hakukoneista. Hakuja tehdään verkossa nykyään enemmän mobiililaitteilla – kuten puhelimilla ja tableteilla – kuin tietokoneella. Tämän takia mobiiliystävälliset ja mukautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus. Huonosti puhelimen tai tabletin näytölle mukautuvat sivut ajavat potentiaalisen asiakkaan pois sivultasi heti.

Mitkä asiat korostuvat yrityksen kotisivujen suunnittelussa ja valinnassa?

  1. Mobiiliystävällisyys eli responsiivisuus. Sivujen täytyy olla visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla.
  2. Hakukonenäkyvyys. Sivujen täytyy olla rakennettu niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin Googlesta.
  3. Hyvä design. Potentiaalinen asiakas tekee usein valinnan jo ensimmäisellä sekunnilla, että jäädäkö sivuille vai ei.
  4. Helppokäyttöisyys. Asiakkaan on helppo tuottaa halutessaan sisältöä myös itse.

Kotisivut yrityksellesi

Markkinointi Ukkonen suunnittelee ja toteuttaa käsintehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja tehokkaasti.

Aina 100% tyytyväisyystakuulla!

Miksi juuri me?

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta on alkaen vain 500 € + alv!

Kotisivujen hintaan vaikuttaa todella moni asia. Sivuston laajuus ja sivustolla käytettävät elementit vaikuttavat hintaan eniten.

Laitetaan yhdessä kotisivut kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä