Kotisivut yritykselle

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yritykselle!

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Asiakkaat etsivät ongelmaansa ratkaisua hakukoneista. Hakuja tehdään verkossa nykyään enemmän mobiililaitteilla – kuten puhelimilla ja tableteilla – kuin tietokoneella. Tämän takia myös mobiiliystävälliset ja mukautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus. Huonosti puhelimen tai tabletin näytölle mukautuvat sivut ajavat sekunnin sadasosassa potentiaalisen asiakkaan pois sivultasi.

Mitkä asiat korostuvat yrityksen kotisivujen suunnittelussa ja valinnassa?

  1. Mobiiliystävällisyys. Sivujen täytyy olla visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla.
  2. Hakukonenäkyvyys. Sivujen täytyy olla rakennettu niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin googlesta.
  3. Visuaalisuus. Potentiaalinen asiakas tekee usein valinnan jo ensimmäisellä sekunnilla, että jäädäkö sivuille vai ei.
  4. Helppokäyttöisyys. Asiakkaan on helppo tuottaa halutessaan sisältöä myös itse.

Kotisivut yrityksellesi

Markkinointi Ukkonen Oy suunnittelee ja toteuttaa käsintehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja tehokkaasti. Aina 100% tyytyväisyystakuulla!

Jätä soittopyyntö

Miksi juuri me?

– Osaamiseemme voit luottaa. Omaamme pitkän kokemuksen kotisivujen suunnittelusta ja teosta.
– Tärkein asia meille on, että olet tyytyväinen. Teemme sen eteen kaikkemme.
– Teemme kotisivut aina suositulla WordPress-julkaisujärjestelmällä. Se on saanut asiakkailtaimme erittäin paljon kiitosta helppokäyttöisyydestään. Sen avulla teidän on helppo kirjoittaa tekstiä, lisätä kuvia ja tuottaa sisältöä.
– Koska olemme laadukkaisiin kotisivuihin erikoistunut digimarkkinointiyritys, saat kauttamme myös aina hakukoneoptimoidut sivut, eli paremman lähtötason Google-sijoituksia ajatellen.
– Haluamme painottaa, että kotisivujen tehtävä ei ole olla vain hienot ulkoasultaan. Kotisivujen on oltava myös hyvät ja sellaiset, että sivujen kautta saatte mahdollisimman paljon yhteydenottoja ja kauppaa.
– Voit olla varma, että kotisivunne toimivat aina kaikilla laitteilla!
– Yrityksemme koko on pieni, siksi pystymme tarjoamaan sinulle loistavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle.
– Puhumme sinulle suomea, emme koodikieltä.

Kotisivujen hinta

Alkaen vain 500 euroa + alv!

Kotisivujen hintaan vaikuttaa moni asia. Sivuston laajuus ja sivustolla käytettävät elementit vaikuttavat hintaan eniten.

Laitetaan yhdessä kotisivut kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Niko Ukkonen
puh. 050 4677 457
niko(at)markkinointiukkonen.fi

Pyydä tarjous!

* Pakollinen

Tekemiämme kotisivuja

Verkkokaupat

COOCOS dsgn

Markkinointi Ukkonen toteutti haaveeni ja rakensi vaatteilleni nettikaupan. Sivuston rakentaminen sujui hyvässä yhteistyössä, toiveitani kuunneltiin ja sain ymmärtäväistä apua kysymyksilleni sekä vinkkejä toteuttumistavoille. Sivut valmistuivat sovitussa ajassa ja olen tyytyväinen paitsi heidän ammatilliseen osaamiseensa, niin myös todella hyvään palveluasenteeseen, jota ei jokaisesta tämän alan toimistosta löydy.

- Merja, https://coocos.fi/

Verkkokaupat

Koristetaivas

Verkkosivuprojekti onnistui todella hyvin. Yhteyshenkilö Annu on kärsivällinen ja huumorintajuinen, häneltä voi kysyä mitä vaan. Koodari Tonin ratkaisut ovat toimivia ja ja hän työskentelee ripeästi. Vahva suositus täältä :slightly_smiling_face:

- Vera Huolman, https://koristetaivas.com/

Kotisivut

Gisgro // VRT Finland Oy

Markkinointi Ukkonen on toiminut kumppaninamme verkkosivujen teknisessä kehityksessä. Yhteistyö on ollut sujuvaa, työn jälki vakuuttavaa ja kommunikaatio toimii moitteettomasti. Markkinointi Ukkonen on toteuttanut toiveemme mukaisia ratkaisuja joustavasti sekä ideoinut kanssamme uusia tapoja verkkosivujen tekniseen toteutukseen.

- Noora Räsänen, https://www.vrt.fi/fi/gisgro/

Graafinen suunnitteluKotisivut

Pitopalvelu Ella-Biija Pekurinen seur.

Kotisivut näyttävät aivan mahtavilta ja logo on ehdottomasti meille se oikea! Olette saaneet kiinni siitä, mitä sivuilta halusimme! Tuhannet kiitokset teille upeista sivuista, olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja homma hoitui sujuvasti!

- Kia, https://pitopalvelupekurinen.fi/

Kotisivut

Vaikuttajamedia

Yhteistyö Markkinointi Ukkosen kanssa on sujunut erittäin hyvin. He toteuttivat meille ison verkkosivuprojektin todella tiukassa aikataulussa. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki sujui erinomaisesti. He ovat osoittautuneet todella luotettavaksi, ammattitaitoiseksi ja ketteräksi yhteistyökumppaniksi. Suosittelen heitä lämpimästi.

- Johanna Tolppola, operatiivinen johtaja, https://vaikuttajamedia.fi/

Kotisivut

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö

Markkinointi Ukkoselta tilattu verkkosivuston toteutus tapahtui sovitussa aikataulussa, yhteistyö oli toimivaa ja erittäin joustavaa. Kaikki projektin aikana esitetyt toiveet huomioitiin asiallisesti. Ukkosen vastuunotto sivuston toteutuksesta oli kokonaisvaltainen, saimme myös asiantuntija-apua rajapinnan ratkaisuihin. On ollut mukava jatkaa yhteistyötä Ukkosen kanssa sivuston viimeistelyssä ja edelleen ylläpidossa.

- Hanna ja Mari, https://ekarjala-retkeily.fi/

KotisivutMarkkinointi

Kesämäen Leipomo

Kotisivuprojekti saatiin tehokkaasti ja ilman turhia jäykistelyjä maaliin, palvelu pelaa ja asiakas otetaan hyvin huomioon, 6/5.

Odotukset markkinnoin suhteen ylitetty jo useamman kerran, Annulta on aina saanut apuja nopeallakin aikataululla projektiin kuin projektiin.

- Jani Siintovaara, https://www.kesamaenleipomo.fi

Kotisivut

Authorities Gear

Saimme erittäin hienot kansainväliset tuotesivut, jotka toteutettiin toivomassamme aikataulussa. Olemme toteutukseen sekä yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.

- Kim Starck, Vice President Export, Authorities Gear, Total Sec Ltd, https://www.authoritiesgear.eu/

Kotisivut

Sisustus- ja tilasuunnittelu Noora Vartiainen

Ajallisesti kotisivujen teko onnistui nopeammin kuin olin itse ajatellut. Ehkä tärkein asia tällaiselle visuaaliselle ihmiselle oli se, että sait kyllä hyvin kiinni minun ajatuksistani, että minkä tyylisiä sivuja aletaan rakentelemaan. Minulla ei kotisivujen tekoon liittyen ole ollut vertailukohteita kun en ole sellaisia ennen tarvinnut, joten en osaa vertailla, että miten meni muihin verrattuna. Mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen eli kiitos vaan oikein kovasti! Voin kyllä kaikin puolin suositella teitä, jos joku kyselee kotisivujen tekijää.

- Noora, http://www.sisustusnv.fi/