Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO. Hakukoneoptimointi auttaa siihen, että saisit enemmän liikennettä ja asiakkaita Googlen luonnollisten hakutulosten kautta.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Ongelmien tai kysymysten edessä suuntaamme Googleen. Puhelinluettelon ja tietokirjan selaaminen vie turhaan aikaa, kun meistä jokaisella on taskussa laite, josta löytää kaiken tarvittavan tiedon sekunneissa. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että yrityksesi näkyy Googlessa – tässä auttaa hakukoneoptimointi.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on osa Google-markkinointia (SEM). Google-markkinointi on kokonaisuus, johon sisältyy hakukoneoptimointi sekä Google-mainonta.

Suosittelemme miltei aina pelkän hakukoneoptimoinnin sijaan tekemään myös Google-mainontaa, koska hakukoneoptimoinnin toimenpiteet auttavat parempiin tuloksiin myös Google-mainonnassa! Tällainen kokonaispaketti on suosituin palvelumme!

Lue lisää Google-markkinoinnista täältä!

Miksi hakukoneoptimointi?

Kun menet Googleen, kuinka usein olet joutunut kaivamaan tietoa muualta kuin ensimmäiseltä sivulta? Eikö se olekin turhauttavaa? Paras paikka sijaita on ehdottomasti Googlen hakutulosten ensimmäisellä sivulla – mielellään vielä top 5 hakutulosten joukossa.

Googlen etusivulle pääsemiseen vaikuttaa moni asia. Google-mainonnan avulla voi päästä ensimmäisten joukkoon, mutta usein ihmiset kuitenkin mieluummin klikkaavat niitä ensimmäisiä hakutuloksia, jotka eivät ole mainostettuja. Näitä ensimmäisiä ei-mainostettuja hakutuloksia kutsutaan nimellä orgaaniset – tai luonnolliset hakutulokset.

Hakukoneoptimoinnin avulla voit saavuttaa mielettömiä tuloksia!

Tilaa ilmaiset hakukoneoptimoinnin vinkit

Tilaa yrityksellesi räätälöidyt ilmaiset 5 vinkkiä parempaan Google-näkyvyyteen!

  1. Täytä lomake täällä (tässä menee n. 1 minuutti)
  2. Lähetän sinulle parin päivän sisällä 5 juuri sinun yritykselle räätälöityä hakukoneoptimointivinkkiä
  3. Tämä ei sido sinua mihinkään. En tule myöskään tyrkyttämään mitään!
Haluan ilmaiset vinkit

Mitä hakukoneoptimointi on? Miten löytyä paremmin Googlessa?

Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimointi on joukko toimenpiteitä, jotka vaikuttavat verkkosivustosi näkyvyyteen Googlen algoritmissa. Se on sisältöjen, otsikoiden ja linkitysten lisäämistä ja muokkaamista hakukonenäkyvyyttä silmällä pitäen. Google suosii myös selkeää ulkoasua, mobiiliystävällisyyttä ja relevanttia sisältöä.

Yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia, jos haluat nostaa sivusi korkeammalle hakutuloksissa, haluat sivuillesi enemmän kävijöitä tai haluat myydä enemmän.

Hyvä Google-näkyvyys on ehdottoman tärkeää. Potentiaalinen asiakas suorastaan pyytää palveluitasi tai tuotteitasi, joten on sinun tehtäväsi pitää huolta siitä, että olet löydettävissä. Tässä me voimme olla avuksi.

Kokemuksia hakukoneoptimoinnista

Wakki Oy

markkinointi

”Markkinointi Ukkosen kanssa yhteistyö on sujunut helposti alusta alkaen. Asioihin sekä viesteihin reagoidaan nopeasti mikä on itselleni tärkeä asia. Ammattitaitoinen kumppani Google-markkinoinnin aloittamiseen, tuloksia syntyi paljon odotettua nopeammin, vahva suositus !!!”

Janne Ollikainen, Yrittäjä

Perhepalvelut Oiva

markkinointi

”Voimme suositella Markkinointi Ukkosta Google-markkinoinnin toteuttajaksi! Homma on sujunut alusta asti hienosti ja näkyvyyttä sekä yhteydenottoja on tullut todella hyvin.”

Elisa

Valon LVI

markkinointi

”Sivujemme hakukoneoptimointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias

Kotisiivous Zippara

markkinointi

”Hakukoneoptimointi on sujunut hienosti ja asiakkaita on ollut melkein ylitarjontaan asti!”

Tiia

Hakukoneoptimoinnin hinta

Hakukoneoptimointi on lähes aina jatkuvaa kuukausittaista työtä, joten siksi hakukoneoptimoinnin pakettimme ovat kuukausihintaisia.

Hakukoneoptimoinnin hinta on alkaen 100 € + alv / kk.

Mitkä asiat vaikuttavat kuukausihinnan suuruuteen? Hintaan vaikuttaa esimerkiksi se, että mihin tavoitteet asetetaan ja mikä kilpailutilanne on tavoitteisiin nähden. Kärjistettynä on täysin eri työ auttaa vaikkapa pelkästään paikallisesti toimivaa putkifirmaa kuin esimerkiksi kilpailla erilaisten vaatteita myyvien verkkokauppojen valtavassa meressä. Me myös haluamme olla alusta asti rehtejä ja läpinäkyviä sen suhteen, jos tavoitteet ovat liian hurjia tai jos optimointi vaatii monien vuosien työn. Kuukausihintaan vaikuttavat myös käytettävä julkaisujärjestelmä (WordPress, Magento, Wix, joku muu), sivuston koko, kohderyhmä ja toimiala.

Kysy tarjous niin saat selville tarkan kuukausihintamme!

Kuukausittaisen optimoinnin toimenpiteet

Kuukausittaiseen hakukoneoptimointiin kuuluu optimointityötä viikottain. Muokkaamme sivuston metatietoja, otsikoita, sisältöjä, kuvien alt-tekstejä ja linkityksiä.

Tarvittaessa voimme myös muokata sivuston rakenteita Google-ystävällisempään suuntaan. Seuraamme hakutulosten kehitystä seurantatyökalujen avulla. Jos tulokset ja sijoitukset junnaavat, teemme lisää muutoksia, kunnes saavutamme haluamamme tulokset. Hakukoneoptimointi on siksi jatkuvaa testaamista. Pyrkimys on jatkuvasti parantaa joka kuukausi. Hintaan kuuluu myös yksi raportti kuukausittain.

Ennen hakukoneoptimoinnin aloitusta käymme yhdessä läpi sivustosi kohderyhmää, avainsanoja ja tavoitteita.

Kaikki alkaa avainsanatutkimuksesta!

Avainsanatutkimus
Kuukausittainen kehitys
Läpinäkyvä toimintatapa
Ymmärrettävä raportointi

Hakukoneoptimointi kertaluonteisena toimenpiteenä

Verkkosivuston kertaoptimoinnissa sivuston perusasetukset laitetaan kerralla kuntoon. Joissain tilanteissa sivustolle tehtävä kertaoptimointi voi olla jo riittävän hyvä toimenpide. Kertaoptimointi sopii hyvin esimerkiksi tilanteisiin, jos hakukonenäkyvyys on karmean huonolla tasolla tai jos vaikka kotisivut on uusittu ihan vastikään. Kertaoptimointi voi olla myös paikallaan, jos haluatte, että teemme tekniset ja vaikeat asiat puolestanne ensin ja annamme teille sen jälkeen perusohjeet sisällöntuotosta ja tekstien viilauksesta. Tämä edellyttää ehdottomasti sen, että teillä on joku suunnitelma sisällön luonnista tai tiimi tekemässä tätä jatkossa.

Teemme kertaoptimoinnissa ainakin seuraavat asiat:

Kertahakukoneoptimoinnin toteutusaika on 4-6 viikkoa, riippuen sivuston koosta.

Kertahakukoneoptimoinnin päätteeksi työstämme teille raportin, josta ilmenee tekemämme muutokset ja vaikutukset, joita niillä halutaan saavuttaa. Raportissa on myös toimintaohjeet jatkoa ajatellen.

Kertahakukoneoptimoinnin hinta

Yksinkertainen, staattinen sivusto alkaen 500 € + alv.
Laajempi sivusto tai verkkokauppa alkaen 1000 € + alv.

Hinta-arvioon vaikuttaa todella moni asia, joten kysy mieluummin tarjous lomakkeella alta! Annamme myös arviomme, olisiko kuukausittainen optimointi fiksumpi vaihtoehto.

Tilaa ilmaiset hakukoneoptimoinnin vinkit

Tilaa yrityksellesi räätälöidyt ilmaiset 5 vinkkiä parempaan Google-näkyvyyteen!

  1. Täytä lomake täällä (tässä menee n. 1 minuutti)
  2. Lähetän sinulle parin päivän sisällä 5 juuri sinun yritykselle räätälöityä hakukoneoptimointivinkkiä
  3. Tämä ei sido sinua mihinkään. En tule myöskään tyrkyttämään mitään!
Haluan ilmaiset vinkit

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.