Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on iso kokonaisuus. Graafista suunnittelua on esimerkiksi kotisivujen ulkoasun suunnittelu, logojen luonti, esitteiden tai käyntikorttien työstäminen tai vaikkapa brändin ja yritysilmeen kirkastaminen!

Graafinen suunnittelu yrityksille

Graafista suunnittelua on kaikki mitä ulkoisesti yrityksestä näkyy ulospäin niin somessa, kadulla, kotisivuilla tai vaikka mainoksissa. Hyvä graafinen suunnittelu luo laatumielikuvaa ja luottamusta.

Jos firman graafinen ilme ei ole ihan kirkas, voi vaikutukset olla monella tapaa huonoja tai vääriä. Sekava yritysilme voi hämmentää monenkin päätä. Onko somessa, mainoksissa ja verkkosivuilla kaikissa eri värit ja fontit sekaisin? Tuleeko yrityksen logosta mieleen 80- tai 90-luku? Onko mainoksissa käytetyt kuvat amerikkalaisesta perheestä? Mainitut mokat eivät välttämättä kuulosta isoilta, mutta niiden vaikutus voi olla iso. Hyvä design herättää luottamusta ja kirkastaa brändi-ilmettä.

Ilmainen markkinointikartoitus – Tuhansia euroja myyntiä alle minuutin vaivalla?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus

Haluaisitko lisää asiakkaita tai kauppaa? Haluaisitko tietää, mitä digimarkkinoinnin ammattilainen suosittelisi juuri sinulle, jotta asiakashankinta olisi vaivatonta ja tehokasta?

Ilmainen markkinointikartoitus ei vaadi sinulta kuin alle minuutin työn. Täytä pari lomakkeen kenttää ja teen kaiken puolestasi. Lähetän sähköpostitse raportin sinulle muutaman arkipäivän sisällä. En tule tyrkyttämään sinulle yhtään mitään!

Tilaa riskitön, vaivaton ja huippusuosittu ilmainen markkinointikartoitus alta!

Tilaa täältä

Logo yritykselle

Tehdään kerralla hyvä logo yrityksellesi. Logon suunnittelu lähtee aina toiveista tai tarpeista käyntiin.

Minkälainen on hyvä logo? Hyvä logo ei ole pelkästään hieno. Hyvä logo on myös teknisesti hyvä. Tekemämme logot tulevat aina sellaisissa formaateissa, että niitä on mahdollista käyttää kaikissa käyttökohteissa. Logo soveltuu niin verkkosivuille kuin mainoksiin tai brodeerauksiin sekä ikkunateippauksiin.

Logojen vektorointi kuuluu myös palveluihimme.

Logon suunnittelusta on erikseen laajempi sivu, josta selviää enemmän.

Lue lisää logon suunnittelusta

Yritysilme ja brändäys

Yritysilme on laaja käsite. Yritysilme on koko yrityksen ilme ja ulkoinen olemus. Yritysilmeen suunnitteluun sisältyy käytännössä kaikki. Yritysilmeen osalta luodaan yritykselle logo, värimaailma, käytettävät fontit sekä kaikki muu käyntikorteista asiakirjapohjiin. Yritysilmeen uudistuksen ideana on totta kai kirkastaa yrityksen brändimielikuvaa, mutta myös luoda raamit koko firmalle ja henkilöstölle. Yritysilmeen ja graafisen ohjeistuksen puitteissa myös mainosten tai sisällön luonti on selkeää ja helppoa yrityksen sisällä uudistuksen jälkeen.

Lue lisää yritysilmeen luonnista täältä

Käyntikorttien suunnittelu

Kauttamme saat käyntikorttien suunnittelun! Käyntikortteja käytetään vielä nykyäänkin ja syystä. Hieno ja mieleenpainuva käyntikortti erottuu ja jättää positiivisen muistijäljen.

Tilaa meiltä käyntikorttien suunnittelu. Kauttamme onnistuu myös painatus. Käyntikortit toimittaa KopioUronen.

Kysy tarjous alta lomakkeella!

Kotisivujen ulkoasun suunnittelu eli leiskaus

Kotisivujen ulkoasun suunnitteluun eli leiskaukseen (lay-outin suunnittelu) kuuluu usein myös kotisivujen koodaus kyseisellä ulkoasulla. Kotisivujen leiskaus graafikon toimesta takaa sen, että kotisivujen ulkoasu on aina uniikki ja upea.

Esitteet, asiakirjapohjat ja flyerit

Yrityksesi kaikki graafinen materiaali on suunniteltavissa ja brändättävissä. Esitteiden, tarjouspohjien, PowerPoint-esitysten, flyereiden tai vaikkapa mainoskirjeiden ulkoasulla on merkitystä. Näyttävä ja viimeistelty ulkoasu luo luottamusta.

Kysy tarjous lomakkeella alta!

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.