Logon suunnittelu

Logo yritykselle. Hyvä logo erottuu muista, herättää luottamusta ja luo muistijäljen. Luottamus, laatuvaikutelma ja muistettavuus tuo lisää myyntiä ja tyytyväisiä asiakkaita. Yhtenäinen ulkoasu ja ilme alkaa logosta.

Logo yritykselle

Logo on yrityksen tärkein tunnus, jota käytetään nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, käyntikorteissa, papereissa, mainosmateriaaleissa ja kaikessa muussa markkinointiviestinnässä. Parhaimmillaan logo on mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva. Yrityksen visuaalisen ilmeen tulisi olla yhtenäinen logon kanssa.

Tuotamme logot vektorigrafiikkana, jolloin se sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin, eikä laatu kärsi.

Ilmainen markkinointikartoitus – Tuhansia euroja myyntiä alle minuutin vaivalla?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus

Haluaisitko lisää asiakkaita tai kauppaa? Haluaisitko tietää, mitä digimarkkinoinnin ammattilainen suosittelisi juuri sinulle, jotta asiakashankinta olisi vaivatonta ja tehokasta?

Ilmainen markkinointikartoitus ei vaadi sinulta kuin alle minuutin työn. Täytä pari lomakkeen kenttää ja teen kaiken puolestasi. Lähetän sähköpostitse raportin sinulle muutaman arkipäivän sisällä. En tule tyrkyttämään sinulle yhtään mitään!

Tilaa riskitön, vaivaton ja huippusuosittu ilmainen markkinointikartoitus alta!

Tilaa täältä

Logo vektoroituna kaikkiin käyttötarkoituksiin

Mitä vektorigrafiikka on ja mihin sitä tarvitaan?

Vektorigrafiikan kokoa voi skaalata rajattomasti ilman, että kuvanlaatu kärsii, kun taas perinteiset kuvat muuttuvat mössöksi skaalatessa. Vektoroituja logoja voidaan käyttää niin jättimäisissä ikkunateippauksissa kuin pienen pienissä painatuksissakin. Useimmat printti- ja painotuotteet hyväksyvät ainoastaan vektorigrafiikkana toteutettuja tiedostoja.

Meiltä logot tulevat sellaisissa formaateissa ja muodoissa, että logoa voi käyttää vaikkapa kotisivuilla, printtimainoksissa, ikkuna- tai autoteippauksissa, brodeerauksissa tai tuotepakkauksissa.

Logon suunnittelun vaiheet

Logon valmistuttua saat sen käyttövalmiissa muodossa sekä rajattoman käyttöoikeuden toteutettuun logoon.

Logon hinta

Hintaan vaikuttaa elementtien määrä ja kuvituksen monimuotoisuus.

Logon suunnittelu ja toteutus on hinnaltaan alkaen 250 € + alv.

Logon vektorointi

Onko yritykselläsi jo valmis logo perinteisessä kuvamuodossa? Tavanomaiset kuvaformaatit eivät palvele kaikissa tarkoituksissa vaan logon on oltava vektoroitu. Logot on mahdollista vektoroida jälkikäteen, jolloin ne piirretään uudelleen vanhan kuvan päälle – tiedostomuotoa ei siis voi vain muuttaa.

Logon vektoroinnin hinta on alkaen 100 € + alv.

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.