Logon suunnittelu

Logo yritykselle

Logo on yrityksen tärkein tunnus, jota käytetään nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, käyntikorteissa, papereissa, mainosmateriaaleissa ja kaikessa muussa markkinointiviestinnässä. Parhaimmillaan logo on mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva. Yrityksen visuaalisen ilmeen tulisi olla yhtenäinen logon kanssa.

Logo koostuu logotyypistä ja symbolimerkistä, tai vain toisesta niistä. Logotyyppi on vain nimestä muodostuva merkki, jolla on vakiintunut visuaalinen kirjoitustapa. Se perustuu useimmiten olemassa olevaan kirjasintyyliin, jota saatetaan muokata hieman. Symbolimerkki tarkoittaa graafista tunnusta, joka kuvastaa yrityksen toimintaa.

Tuotamme logot vektorigrafiikkana, jolloin se sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin, eikä laatu kärsi.

Logon suunnittelun vaiheet

– Kerro yrityksestäsi, visuaalisista mieltymyksistäsi ja ideoistasi
– Saat vedokset, joista valitaan yhdessä paras
– Valittua vedosta hiotaan parhaimpaan muotoonsa

Logon valmistuttua saat sen käyttövalmiissa muodossa sekä rajattoman käyttöoikeuden toteutettuun logoon.

Logon hinta

Logotyyppi (tekstilogo) alkaen 300€ + alv
Logo tunnuksen kanssa alkaen 400€ + alv

Hintaan vaikuttaa elementtien määrä ja kuvituksen monimuotoisuus. Kuvitus voidaan hankkia myös muualta, jolloin kuvituksen hinta lisätään logon hintaan.

Ota yhteyttä sähköpostitse mari@markkinointiukkonen.fi tai täytä lomake alta!

Yhteydenottolomake

  * Pakollinen

  Graafisen suunnittelun referenssejä

  KotisivutGraafinen suunnittelu

  Lappeen Hierontastudio

  Yritykseni verkkosivujen luomisen sekä logon suunnittelun päätin antaa alusta saakka ammattilaisten käsiin. Kumppaniksi löytyi paikallinen osaa Markkinointi Ukkonen, jonka kanssa yhteistyö sujui saumattomasti ensi metreistä saakka.

  Lopputulos on näyttävä, selkeä ja ennen kaikkea toimiva. Kaikki työt tehtiin ajallaan ja vaikka koko ajan juostiin kalenteria vastaan, sivut aukesivat yhtä aikaa yrityksen kanssa. Nyt minulla on toimiva pohja kaikkeen sähköiseen markkinointiin, ajanvaraukseen sekä asiakkaiden kontaktointiin. Ja ammattilaisen kädenjälki on saanut kiitosta myös katsojilta.

  - Toni J., https://lappeenhierontastudio.fi/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Leevi ry

  Leevin kotisivujen uudistusprosessi onnistui loistavasti. Aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja lopputuloksella saavutimme sen hyödyn, mitä tavoittelimme.

  - Henna Meling, https://leeviry.net/

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Pitopalvelu Ella-Biija Pekurinen seur.

  Kotisivut näyttävät aivan mahtavilta ja logo on ehdottomasti meille se oikea! Olette saaneet kiinni siitä, mitä sivuilta halusimme! Tuhannet kiitokset teille upeista sivuista, olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja homma hoitui sujuvasti!

  - Kia, https://pitopalvelupekurinen.fi/

  Graafinen suunnittelu

  Tuoreen artistin logo toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Logosta haluttiin kultainen ja kauniilla käsialalla kirjoitettu tekstilogo.

  Graafinen suunnitteluKotisivut

  Synonymic Oy

  Markkinointi Ukkosella ymmärrettiin heti millaista ulkoasua ja käytettävyyttä halusin yritykseni verkkosivuille, ja lopputulos on sekä tyylikäs, raikas että toimiva. Logoa suunnitellessa Mari kuunteli ideani ja työsti ne taitavasti viimeisteltyyn muotoon.

  - Anu Lukander, https://synonymic.fi/

  Graafinen suunnittelu

  Tempo Lecon

  Asiakas toivoi raikkaampaa ilmettä vanhalle tekstilogolle. Sävymaailma pidettiin sinisenä ja logo sai yritystä kuvaavan arvokkaan ilmeen.

  https://tempolecon.fi/

  Graafinen suunnittelu

  Venetzia

  Uudelle ravintolalle luotiin logo kotisivujen teon yhteydessä.

  Asiakkaan toiveissa italialaistyyliselle ravintolalle oli soikion mallinen logo, jossa kuva gondolista ja kuljettajasta ravintolan nimen yhteydessä.

  https://www.venetzia.fi/