WordPress-sivuston ylläpito

Pidä WordPress-kotisivusi turvassa ja käyttökuntoisena avullamme. WordPress-ylläpito- ja tietoturvapakettimme on tärkeä kaikenkokoisille yrityksille.

WordPress-sivuston ylläpitopaketti

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä. Suuruus saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelmia, mikäli sivustosta ei pidetä huolta asianmukaisilla tavoilla.

WordPress on parhaimmillaan turvallinen ja toimiva. WordPress-sivuston turvallisuuteen vaikuttaa kuitenkin todella paljon se, onko sivuston lisäosat ja itse WordPress päivitettynä. Vanhat lisäosien tai WordPressin versiot aiheuttavat aina tietoturva-aukkoja.

Iso syy tiheään WordPressin versioiden julkaisutahtiin on juurikin tietoturvaan liittyvät parannukset.

Tuskin haluat ottaa sitä riskiä, että sivustoosi voidaan hyökätä?

WordPress-sivuston päivityksien tärkeyttä ei välttämättä aina ymmärretä. Se on kuitenkin tärkeämpää, kuin mitä luulisi. Haluamme tarjota sinulle turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon, ettei kukaan pääse tuhoamaan sivujasi tai varastamaan mitään sinulle tärkeää.

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti on kuin tehty sinulle,  jos:

Mitä pakettiin kuuluu?

Paketin tavoitteena on ehdottomasti se, että pienennetään hyökkäyksen tai hakkeroitumisen riskit minimiin, jotta ikäviä yllätyksiä ei pääse sattumaan.

Paketti sisältää pääasiallisesti seuraavat:

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti ei liity sivustosi palvelimien tai domainien ylläpitoon, eikä näin ollen ole hosting-paketti.

Paketti on rakennettu parantamaan WordPress-sivustosi tietoturvaa.

Paketin sisältö voi vaihdella riippuen tarjouksesta. Jos esimerkiksi hosting-paketissasi on jo vahvat varmuuskopiot, et välttämättä tarvitse meiltä enää toisia.

WordPress-ylläpidon hinta

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketin hinta on Markkinointi Ukkosen kehittämille sivustoille alkaen 19,90 € + alv / kuukausi / domain (www-osoite). Muille sivustoille alkaen 29,90 € + alv / kuukausi / domain (www-osoite).

Miksi sinun kannattaa tilata WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti?

Paketti on kuin tehty sinulle, jos haluat keskittyä tekemään liiketoimintaasi ilman huolta tietoturvasta. Ylläpitokustannus on pieni kulu siitä, että WordPress-sivustosi toimii ja on ajan tasalla. Paketti säästää myös aikaasi.

Tilaa oma WordPress-sivuston ylläpitopakettisi!

WooCommerce-verkkokaupan ylläpito

Verkkokaupoilla hinta on Markkinointi Ukkosen kehittämille verkkokaupoille alkaen 29,90 € + alv / kuukausi / domain (www-osoite). Muille verkkokaupoille alkaen 39,90 € + alv / kuukausi / domain (www-osoite).

Hinta sisältää kaiken saman kuin tavallinen WordPress-sivuston ylläpitopaketti, mutta verkkokaupat vaativat hieman enemmän toimintoja kuin tavalliset sivut. Mukaan kuuluu myös tarkistukset, että kauppa on varmasti hyvässä kunnossa.

Ilmainen markkinointikartoitus – Tuhansia euroja myyntiä alle minuutin vaivalla?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus

Haluaisitko lisää asiakkaita tai kauppaa? Haluaisitko tietää, mitä digimarkkinoinnin ammattilainen suosittelisi juuri sinulle, jotta asiakashankinta olisi vaivatonta ja tehokasta?

Ilmainen markkinointikartoitus ei vaadi sinulta kuin alle minuutin työn. Täytä pari lomakkeen kenttää ja teen kaiken puolestasi. Lähetän sähköpostitse raportin sinulle muutaman arkipäivän sisällä. En tule tyrkyttämään sinulle yhtään mitään!

Tilaa riskitön, vaivaton ja huippusuosittu ilmainen markkinointikartoitus alta!

Tilaa täältä

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.