WordPress-sivuston ylläpito

Pidä WordPress-kotisivusi turvassa ja käyttökuntoisena avullamme. WordPress-ylläpito- ja tietoturvapakettimme on tärkeä kaikenkokoisille yrityksille.

WordPress-sivuston ylläpitopaketti

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä. Suuruus saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelmia, mikäli sivustosta ei pidetä huolta asianmukaisilla tavoilla.

WordPress on parhaimmillaan turvallinen ja toimiva. WordPress-sivuston turvallisuuteen vaikuttaa kuitenkin todella paljon se, onko sivuston lisäosat ja itse WordPress päivitettynä. Vanhat lisäosien tai WordPressin versiot aiheuttavat aina tietoturva-aukkoja.

Iso syy tiheään WordPressin versioiden julkaisutahtiin on juurikin tietoturvaan liittyvät parannukset.

Tuskin haluat ottaa sitä riskiä, että sivustoosi voidaan hyökätä?

WordPress-sivuston päivityksien tärkeyttä ei välttämättä aina ymmärretä. Se on kuitenkin tärkeämpää, kuin mitä luulisi. Haluamme tarjota sinulle turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon, ettei kukaan pääse tuhoamaan sivujasi tai varastamaan mitään sinulle tärkeää.

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti on kuin tehty sinulle,  jos:

Mitä pakettiin kuuluu?

Paketin tavoitteena on ehdottomasti se, että pienennetään hyökkäyksen tai hakkeroitumisen riskit minimiin, jotta ikäviä yllätyksiä ei pääse sattumaan.

Paketti sisältää:

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti ei liity sivustosi palvelimien tai domainien ylläpitoon, eikä näin ollen ole hosting-paketti.

Paketti on rakennettu parantamaan WordPress-sivustosi tietoturvaa.

WordPress-ylläpidon hinta

WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketin hinta on alkaen 19,90€ + alv / kuukausi / domain (www-osoite).

Miksi sinun kannattaa tilata WordPress-sivuston ylläpito- ja tietoturvapaketti?

Paketti on kuin tehty sinulle, jos haluat keskittyä tekemään liiketoimintaasi ilman huolta tietoturvasta. 19,90 euroa kuussa on pieni raha siitä, että WordPress-sivustosi toimii ja on ajan tasalla. Paketti säästää myös aikaasi.

Tilaa oma WordPress-sivuston ylläpitopakettisi!

WooCommerce-verkkokaupan ylläpito

Verkkokaupoilla hinta on alkaen 29,90 € + alv / kuukausi / domain (www-osoite).

Hinta sisältää kaiken saman kuin tavallinen WordPress-sivuston ylläpitopaketti, mutta verkkokaupat vaativat hieman enemmän toimintoja kuin tavalliset sivut. Mukaan kuuluu myös tarkistukset, että kauppa on varmasti hyvässä kunnossa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä