Google-markkinointi

Google-markkinointi (SEM) pitää sisällään Google Ads -mainontaa sekä hakukoneoptimointia. Google-markkinointia saa kauttamme pakettihintaan. Räätälöity Google-markkinointipaketti on suosituin palvelumme!

Google-markkinointi

Google-markkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) on käytännössä kokonaisuus, joka pitää sisällään Google Ads -mainontaa sekä hakukoneoptimointia. Tavoitteena siis parantaa yleistä Google-näkyvyyttä mainosten ja orgaanisen löydettävyyden avulla. Google-markkinointia voi tehdä monella eri tavalla ja kulmalla. Toisille painotus voi olla enemmän mainonnan puolella kun taas toisille firmoille parempi luonnollinen sivujen löydettävyys on arvokkaampaa.

Suosittelemme lämpimästi Google-markkinointia kokonaispakettina kaikille. Google-markkinointi kokonaisuutena ruokkii kaikkia eri lähteitä puolin ja toisin. Google Ads -mainonta hyötyy siitä, jos sivustolle tehdään samaan aikaan aktiivisesti myös hakukoneoptimointia.

Ilmainen markkinointikartoitus – Tuhansia euroja myyntiä alle minuutin vaivalla?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus

Haluaisitko lisää asiakkaita tai kauppaa? Haluaisitko tietää, mitä digimarkkinoinnin ammattilainen suosittelisi juuri sinulle, jotta asiakashankinta olisi vaivatonta ja tehokasta?

Ilmainen markkinointikartoitus ei vaadi sinulta kuin alle minuutin työn. Täytä pari lomakkeen kenttää ja teen kaiken puolestasi. Lähetän sähköpostitse raportin sinulle muutaman arkipäivän sisällä. En tule tyrkyttämään sinulle yhtään mitään!

Tilaa riskitön, vaivaton ja huippusuosittu ilmainen markkinointikartoitus alta!

Tilaa täältä

Miksi Google-markkinointia?

Google-markkinointi sopii lähes kaikille firmoille. Ihmiset etsivät tietoa aina Googlesta. Kannattaa siis olla siellä, mistä asiakkaat palveluasi tai tuotteitasi etsivät.

Googlettaessa palveluita tai tuotteita, asiakkaalla on aina ostohousut vähintään puoliksi jalassa. Somemarkkinoinnin osalta asiakkaan tarve on aina luotava mainonnalla. Google-mainokset näkyvät vain, jos potentiaalisen ostajan haku vastaa suurinpiirtein tai tarpeeksi mainostettavaa palvelua. Asiakas on siis aina valmiiksi jo kiinnostunut.

Google-markkinointi voi olla yrityksesi paras myyjä!

Google-markkinoinnin aloittaminen

Vaihe 1

Luodaan tarpeelliset tilit ja katsotaan käyttöoikeudet. Katsotaan miten pääsy kotisivuille järjestetään. Tehdään tarvittavat alkumääritykset turvallisesti ja säntillisesti.

Vaihe 2

Pohditaan tärkeimmät avainsanat, tavoitteet ja toimintatavat. Tutustutaan firmaanne ja toimialaanne. Tehdään avainsanatutkimus ja lisätään avainsanat seurantatyökaluun.

Vaihe 3

Luodaan ensimmäiset kampanjat, mainokset ja tehdään ensimmäiset testit kotisivuilla sekä Google Adsissa. Otetaan sovitut ensiaskeleet ja raportoidaan ensimmäisten viikkojen aikana etenemisestä. Siitä se lähtee!

Google-markkinointipaketti

Google-markkinointipaketti on Avaimet käteen -tyylinen tuote! Google-markkinointipaketin ideana on olla jatkuvasti tehokkaampi ja parempi. Google-markkinoinnin tehtävä on tuoda yrityksellesi lisää liikennettä, asiakkaita sekä myyntiä. Tavoitteita voi olla toki muitakin, mutta me haluamme ainakin auttaa sinua nimenomaan siinä, että saat enemmän rahaa, aikaa ja vapautta. Google-markkinoinnin tekeminen itse voi olla aika raskas suo tarpoa, joten Google-markkinoinnin ulkoistaminen on varmasti hyvä investointi.

Wakki Oy

markkinointi

”Markkinointi Ukkosen kanssa yhteistyö on sujunut helposti alusta alkaen. Asioihin sekä viesteihin reagoidaan nopeasti mikä on itselleni tärkeä asia. Ammattitaitoinen kumppani Google-markkinoinnin aloittamiseen, tuloksia syntyi paljon odotettua nopeammin, vahva suositus !!!”

Janne Ollikainen, Yrittäjä

Perhepalvelut Oiva

markkinointi

”Voimme suositella Markkinointi Ukkosta Google-markkinoinnin toteuttajaksi! Homma on sujunut alusta asti hienosti ja näkyvyyttä sekä yhteydenottoja on tullut todella hyvin.”

Elisa

Valon LVI

markkinointi

”Sivujemme hakukoneoptimointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias

Kotisiivous Zippara

markkinointi

”Hakukoneoptimointi on sujunut hienosti ja asiakkaita on ollut melkein ylitarjontaan asti!”

Tiia

Google-markkinoinnin hinta

Alkaen 200€ + alv / kk

Sisältää viikoittaista kampanjoiden optimointityötä, hakukoneoptimointia ja datan analysointia sekä yhden raportin kuukausittain.

Yllä oleva hinta koskee Markkinointi Ukkosen markkinointitoimenpiteitä, eikä niihin siksi sisälly Google Adsin mainoksiin käytettävä raha. Kuukausittaisen summan saatte päättää itse. Me voimme antaa oman suosituksemme sopivasta mainosbudjetista.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.