Markkinointi

Mainostoimisto Lappeenranta. Markkinointikokonaisuutemme sisältää Google-markkinointiin, Graafiseen suunnitteluun ja kotisivuihin liittyviä palveluita.

Mainostoimisto Lappeenranta

Markkinointi Ukkonen Oy on 2015 perustettu mainostoimisto Lappeenrannassa. Ydinpalveluitamme ovat Google-markkinointi sekä kotisivujen suunnittelu ja toteutus.

Google-markkinoinnin palvelut

Paras ja suosituin palvelumme on Google-markkinointipaketti, joka pitää sisällään Google-mainontaa (Google Ads) sekä hakukoneoptimointia (SEO). Lähes aina asiakkailla on molemmissa osa-alueissa kehitettävää, joten on tehokkainta ja viisainta tehdä Google-markkinointia yleisenä, isona kokonaisuutena.

Lue Google-markkinoinnista tästä

Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonta on tehokasta ja nopeaa. Google Ads -mainonnan avulla saadaan liikennettä kotisivuillenne. Eikä mitä tahansa liikennettä, vaan potentiaalisia ostajia. Kun Google-mainonta on hyvin kohdistettu ja kaikki toimii, on mahdollista, että Google Ads on yrityksesi kovin myyjä!

Google Adsin kautta luodaan myös muita mainostustapoja kuin vain perus hakutuloksissa näkyviä mainoksia. Google Adsin kautta voidaan luoda esim. Remarketing-kampanjoita. Remarketing tarkoittaa sitä, että jos joku kävijä käy sivuillasi ja hän täyttää tietyt kriteerit, voidaan hänelle näyttää mainoksia myös myöhemmin eri puolella internettiä. Tämä sopii hyvin lähestulkoon kaikille firmoille. Aina ostosta ei kerkeä tai halua tehdä heti, joten on ihan hyvä muistuttaa ja ”lämmitellä” asiakasta myöhemminkin. Remarketing on tehokasta ja edullista, koska pelkkä näkyminen ei maksa mitään. Vasta varsinaisesta klikkauksesta maksetaan, ja mikäs siitä on vähän maksaakin, koska todennäköisesti ostajalla on ostohousut aika istuvasti jalassa, jos hän tuota remarketing-mainosta klikkaa!

Lue Google Adsista tästä

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on kenties tehokkain markkinointitoimenpide. Hakukoneoptimointi vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä. Tulokset eivät näy heti, eikä tuloksia voi ennustaa täysin varmasti. Hakukoneoptimointi on jatkuvaa testaamista, mutta onnistuessaan hakukoneoptimointi tuo sivustolle paljon liikennettä ilmaiseksi!

Hakukoneoptimointi ei ole mitään hakkerointia tai Googlen huijaamista. Hakukoneoptimointi on sitä, että sivustoa nostetaan ylemmäs Google-haussa tietyillä avainsanoilla. Tätä ei millään ihmetempuilla nosteta, vaan sivuston on oltava informatiivinen, luotettava ja jouheva.

Lue hakukoneoptimoinnista tästä

Graafisen suunnittelun palvelut

Graafinen suunnittelu on meille tärkeä palvelu. Kotisivujen suunnittelussa yrityksen ilme, värimaailma ja brändi on otettava huomioon. Meiltä saa graafisen suunnittelun palveluita laidasta laitaan.

Kysy meiltä mitä vain graafiseen suunnitteluun liittyen. Graafinen suunnittelu on laaja käsite ja tarpeita voi olla vaikka mitä! Meiltä on graafisen suunnittelun osalta tilattu ainakin kaikkia näitä:

Kotisivujen visuaalinen ilme

Logojen suunnittelu

Esitteet ja Flyerit

Mainokset ja julisteet

Asiakirjat, tarjouspohjat

Yrityksen koko ilme ja brändäys

Tuotteiden ulkoasu, paketit, etiketit

Lue lisää graafisesta suunnittelusta

Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksen markkinoinnin päätepiste ja tärkein myyntikanava. Kotisivujen tehtävä ei ole pelkästään näyttää nätiltä, vaan parhaimmillaan kotisivut ovat melkoinen myyntikone! Siihen ainakin me pyrimme. Kotisivujen suunnittelussa ulkoasu näyttelee totta kai isoa roolia. Kotisivujen on oltava uskottavat ja luotettavat. Hieno design ja miellyttävä käyttökokemus auttaa siinä. Hyvät kotisivut toimivat kaikilla laitteilla, eli kotisivujen on nykypäivänä oltava responsiiviset.

Lue lisää kotisivupalveluistamme

Verkkokauppa yritykselle

Verkkokaupan perustaminen kauttamme on järkevää. Verkkokaupan perustamisessa on paljon tekijöitä, joita on otettava huomioon. Avullamme onnistut varmasti! Verkkokauppojen osalta hyvä design, luotettavuus sekä hyvä käyttökokemus on äärimmäisen tärkeitä. Jos perusasiat eivät ole kunnossa, voi erittäin paljon tilauksia mennä sivu suun.

Lue lisää verkkokaupoista

Kotisivujen ylläpito ja tietoturva

Kaikki tekemämme verkkosivut ja -kaupat tehdään WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin alusta ja syystäkin. WordPress-sivuista on pidettävä huolta, jotta sivujen käyttöikä on pitkä ja sivuston käyttö on turvallista. Ylläpito toimii ikään kuin vakuutuksena. Ylläpito sisältyy oletuksena kaikkiin uusiin kotisivu- ja verkkokauppaprojekteihin.

Lue lisää WordPress-ylläpidosta