Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi eli SEO

Ongelmien tai kysymysten edessä suuntaamme Googleen. Puhelinluettelon ja tietokirjan selaaminen vie turhaan aikaa, kun meistä jokaisella on taskussa laite, josta löytää kaiken tarvittavan tiedon sekunneissa. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että yrityksesi näkyy Googlessa – tässä auttaa hakukoneoptimointi.

Miksi hakukoneoptimointi?

Kun menet Googleen, kuinka usein olet joutunut kaivamaan tietoa muualta kuin ensimmäiseltä sivulta? Eikö se olekin turhauttavaa? Paras paikka sijaita on ehdottomasti Googlen hakutulosten ensimmäisellä sivulla – mielellään vielä top 5 hakutulosten joukossa.

Googlen etusivulle pääsemiseen vaikuttaa moni asia. Google-mainonnan avulla voi päästä ensimmäisten joukkoon, mutta usein ihmiset kuitenkin mieluummin klikkaavat niitä ensimmäisiä hakutuloksia, jotka eivät ole mainostettuja. Näitä ensimmäisiä ei-mainostettuja hakutuloksia kutsutaan nimellä orgaaniset – tai luonnolliset hakutulokset.

Mitä hakukoneoptimointi on?

Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimointi on joukko toimenpiteitä, jotka vaikuttavat verkkosivustosi näkyvyyteen Googlen algoritmissa. Se on sisältöjen, otsikoiden ja linkitysten lisäämistä ja muokkaamista hakukonenäkyvyyttä silmällä pitäen. Google suosii myös selkeää ulkoasua, mobiiliystävällisyyttä ja relevanttia sisältöä.

Yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia, jos:

Google-näkyvyys on nykyään ehdottoman tärkeää. Potentiaalinen asiakas suorastaan pyytää palveluitasi, joten on sinun tehtäväsi pitää huolta siitä, että olet löydettävissä. Tässä me voimme olla avuksi.

Hakukoneoptimoinnin hinta

Staattinen sivu, jolla ei ole paljoakaan muuttuvaa sisältöä (esimerkiksi kauneushoitolat, hierojat) 150€ + alv/kk

Dynaaminen sivu, joka muuttuu useasti (sivusto, jossa on blogi tai vaihtuvia palveluita ja kampanjoita) 200€ + alv/kk

Verkkokauppa, jossa tehdään tuotetason hakukoneoptimointia 250€ + alv/kk

Kuukausittaisen optimoinnin toimenpiteet

Kuukausittaiseen hakukoneoptimointiin kuuluu 1h – 2h (riippuen sivuston koosta) optimointityötä viikottain. Muokkaamme sivuston metatietoja, otsikoita, sisältöjä, kuvien alt-tekstejä ja linkityksiä.

Tarvittaessa voimme myös muokata sivuston rakenteita Google-ystävällisempään suuntaan. Seuraamme hakutulosten kehitystä seurantatyökalujen avulla. Jos tulokset eivät muutu tarpeeksi, teemme lisää muutoksia, kunnes saavutamme haluamamme tulokset. Hintaan kuuluu myös yksi raportti kuukausittain.

Ennen hakukoneoptimoinnin aloitusta käymme yhdessä läpi sivustosi kohderyhmää, avainsanoja ja tavoitteita.

Verkkosivuston kertahakukoneoptimointi

Verkkosivuston kertaoptimoinnissa sivuston perusasetukset laitetaan kuntoon. Teemme seuraavat asiat:

Annamme myös ehdotuksia, joiden avulla voitte itse parantaa hakukonenäkyvyyttänne.

Kertahakukoneoptimoinnin toteutusaika on 4-6 viikkoa, riippuen sivuston koosta.

Kertahakukoneoptimoinnin päätteeksi työstämme teille raportin, josta ilmenee tekemämme muutokset ja vaikutukset, joita niillä halutaan saavuttaa.

Kertahakukoneoptimoinnin hinta

Yksinkertainen, staattinen sivusto 500,00 € + alv
Isompi, dynaaminen sivusto 750,00 € + alv

Verkkokauppa, alle 30 tuotetta 890,00 € + alv
Verkkokauppa, 30-50 tuotetta 1 190,00 € + alv
Verkkokauppa, yli 50 tuotetta 1 490,00 € + alv

Kysy lisätietoja! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua yhtään mihinkään!

Ota yhteyttä

    * Pakollinen