10.8.2023 Niko Ukkonen

Pienyrittäjän kotisivut – Katso huipputarjous!

Pienyrittäjän kotisivut edullisesti – Tarjous pienyrittäjille!

Pienyrittäjällä on tärkeää olla kotisivut.

Hyvät kotisivut voivat olla pienyrittäjän paras myyjä ja asiakaspalvelija!

Miksi nettisivut pienyrittäjälle?

Kotisivujen tärkeimmät hyödyt:

Onnistunut pienyrittäjän kotisivuprojekti tuo mukanaan isot hyödyt

Pienyrittäjälle kotisivut ovat erittäin tärkeä väline monesta syystä. Ne tarjoavat monia etuja, jotka voivat auttaa yritystä menestymään digitaalisessa maailmassa.

Miksi hyvät kotisivut ovat niin tärkeä juttu?

Näkyvyys ja löydettävyys: Internet on tärkein paikka, jossa ihmiset etsivät tietoa ja palveluita. Hyvät kotisivut tekevät yrityksestäsi näkyvän ja helposti löydettävän Googlessa. Ne toimivat vähintäänkin ”digitaalisena käyntikorttina”, jonka kautta asiakkaat voivat löytää sinut ja tutustua tarjoamiisi palveluihin.

Ajanmukaisuus: Tänä päivänä odotetaan, että yrityksillä on verkkosivut. Kotisivujen puute on monelle hälyttävä signaali. Ilman kotisivuja jäät kilpailijoidesi varjoon ja menetät potentiaalisia asiakkaita.

Kilpailuetu: Ammattimaiset kotisivut voivat erottaa sinut kilpailijoista. Ne mahdollistavat sinun esitellä tuotteitasi tai palveluitasi, kertoa yrityksesi tarinan ja vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat valitsemaan juuri sinut.

Asiakkaan ensivaikutelma: Usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen tapahtuu verkossa. Hyvin suunnitellut ja informatiiviset kotisivut voivat luoda positiivisen ensivaikutelman ja rakentaa luottamusta.

Tiedonjakaminen: Kotisivut tarjoavat paikan, jossa voit jakaa tärkeää tietoa yrityksestäsi, tuotteistasi, hinnoistasi, aukioloajoista, yhteystiedoista ja muista käytännön asioista. Tämä auttaa asiakkaita saamaan tarvitsemansa tiedot nopeasti ja helposti.

Markkinointi ja myynti: Kotisivut ovat äärimmäisen tehokas markkinointikanava. Pienyrityksen kovin myyjä voi olla juurikin omat kotisivusi. Voit käyttää kotisivuja mainosten, kampanjoiden ja tarjousten jakamiseen. Kaikki (fiksu) mainonta ohjaa lopulta aina kotipesääsi, eli kotisivuille.

Kustannustehokkuus: Verkkomainonta ja markkinointi ovat kustannustehokkaampia kuin perinteiset mainosmuodot. Kotisivut mahdollistavat tavoittaa oikean yleisön edullisesti.

Asiakassuhteiden parantaminen: Voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa esimerkiksi blogiartikkeleilla, uutisilla tai vinkeillä. Tämä auttaa rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja vahvistaa brändiasi.

Tekemiämme kotisivuja

Ekvas

kotisivut

”Pyysimme Markkinointi Ukkoselta apua vanhojen nettisivujemme freesaukseen ja päivittämiseen nykyaikaisemmiksi. Kommunikointi heidän kanssaan oli alusta asti sujuvaa ja ammattilaisina heillä oli selkeä näkemys siitä, miten sivuja lähdettäisiin päivittämään. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen – sivumme ovat nyt raikkaat, helppokäyttöiset ja helposti saavutettavat! Voimme lämpimästi suositella Markkinointi Ukkosta vastaaviin projekteihin.”

Heidi Korhonen, projektipäällikkö

ekvas.fi

Saimaa Cycling

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti saimaacycling.fi sivuston visuaalisen ja teknisen uudistuksen. Työ tehtiin aikataulussa ja lopputulos oli hieno. Uusi sivusto oli visuaalinen ja teknisesti nopeasti latautuva. Markkinointi Ukkonen myös auttoi ja opasti hyvin sivuston käyttöönoton alkuvaiheessa. Olemme tyytyväisiä 100%.”

Katja Vehviläinen, johtaja

saimaacycling.fi

VAMA Network

kotisivut

”Markkinointi Ukkonen toteutti VAMA Networkin verkkosivut ja VAMAn jäsenille suunnatun digitaalisen verkkoympäristön. Sivusto toteutettiin ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla. Palvelu oli erinomaista.”

Johanna Tolppola, Managing Director

vamanetwork.fi

Pienyrittäjän verkkosivujen tärkeimmät elementit

Selkeä ja houkutteleva etusivu. Etusivun olisi hyvä olla selkeä. Hyvä etusivu kertoo nopeasti mistä yrityksessäsi on kyse ja mitä palveluita sinulta saa.

Palveluiden esittely. Jos palveluita on useampia, Google-näkyvyyden takia olisi hyvä eritellä palvelut omiksi sivuikseen.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake. Älä pidä yhteystietoja ja yhteydenottolomaketta piilossa! Yhteystiedot ja lomake voivat olla jokaisella sivulla.

Hakukoneoptimoinnin perusasiat. Sivuston hyödyt tulevat kunnolla esiin, jos se löytyy hyvin Googlesta tärkeimmillä avainsanoilla. Me panostetaan aina siihen, että tällainen mahdollisuus on.

Käyttäjäystävällisyys. Sivuston pitää olla helppokäyttöinen ja sulava.

Responsiivisuus. Sivuston pitää toimia kaikilla laitteilla ja eri kokoisilla näytöillä.

Seuranta ja Analytiikka. Sivustoliikennettä ja kävijöiden käyttäytymistä olisi hyvä seurata.

Pienyrittäjän kotisivuprojektin askeleet

Miten projekti viedään napakasti maaliin?

  1. Suunnittelu. Voidaan pitää puhelinpalaveri tai voit ihan vain toimittaa omia ajatuksia ja toiveita sähköpostitse.
  2. Ensimmäinen vedos. Teemme nopeasti ensimmäisen version ulkoasusta, jotta näet heti mihin suuntaan projekti lähtee. Menettelemällä näin, voidaan olla varmoja, että projekti onnistuu!
  3. Palautteita otetaan vastaan. Pääset kertomaan mistä pidät ja mitä kenties haluaisit muuttaa.
  4. Uusi versio näytille. Teemme muutoksia ja pyydämme palautetta.
  5. Sivusto on valmis. Julkaistaan sivusto, tehdään vielä lopputestit. Saat tunnukset kotisivuille ja ohjeet sivuston käyttöön.

Ylläpito ja päivitykset

Me voimme hoitaa kaikki palvelintilat, domainit ja muut ylläpitotoimet puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Ylläpidon hinta kotisivuille on alkaen vain 19,90 € + alv / kk. (HUOM. Katso tarjous sivun lopussa)

Mitä ylläpito pitää aina sisällään:

Teemme päivitykset aina käsin ja tarkistamme, että kaikki toimii kuten pitää!

Pienyrittäjän kotisivujen hinnat

Kotisivujen hinnat vaihtelevat paljon. Tyypillisimmin kotisivujen hinnat ovat n. 1000 – 5000 euroa.

Halvimmillaan kotisivuja on nähty myytävän jopa n. 200 euron hintaan. En välttämättä tuolla hinnalla luottaisi siihen, että aiemmin artikkelissani mainitsemat hyödyt toteutuu. Muista, että pelkästään hienot sivut eivät riitä.

Kotisivujen tärkein tehtävä on helppokäyttöisyyden, myynnillisyyden ja löydettävyyden ansiosta asiakashankinta sekä myynnin kasvattaminen.

Pienyrittäjän kotisivut Markkinointi Ukkoselta

Markkinointi Ukkosen hinnat pienyrittäjien kotisivuille ovat alkaen vain 400 € + alv!

Miksi me?

  1. Meitä aidosti kiinnostaa, että projekti onnistuu ja että olet tyytyväinen
  2. Me panostamme myös siihen, että kotisivuista on sinulle myynnillistä hyötyä
  3. Riskitön projekti. Annamme aina 100% tyytyväisyystakuun!

Tarjous pienyrittäjille!

Ylläpito puoleen hintaan ensimmäisen vuoden (9,90 € + alv / kk) ajan!

 

Kiinnostaisiko tietää tarkka hinta?

Pyydä tarjous kotisivuista lomakkeella alta! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään!

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme viestiisi viimeistään parin päivän sisällä.